Telekom: Oficial, E Gratuit de Azi pentru Milioane de Romani

telekom ghicit

Telekom a facut astazi un anunt oficial care a luat prin surprindere milioanele de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca de astazi avem iar disponibil gratuit ceva ce nu speram. Telekom a dat startul unei noi campanii promotionale pentru clientii sai din toata tara, si dupa cum veti vedea mai jos, vorbim despre o gama extrem de variata de premii care pot fi castigate in mod regulat de catre clientii sai din toata tara chiar de acum.

Telekom explica mai jos cateva detalii cu privire la campania promotionala pe care a lansat-o acum, si pe website-ul sau exista mai multe informatii despre care ar trebui sa stie toata lumea. Vorbim despre zeci de premii oferite pe loc de catre Telekom cand raspundem la anumite ghicitori, si altele care sunt oferite la final de luna in urma unei trageri la sorti, astfel ca in final norocul fiecaruia ii poate aduce premii grozave, sau chiar absolut nimic.

Telekom: Oficial, E Gratuit de Azi pentru Milioane de Romani

Telekom spune ca ofera pe loc, daca raspundem corect la ghicitorile sale, purificatoare de aer cu Ozon, telefoane Samsung GALAXY A21s, casti Xaiomi Mi True Wireless, sau baterii externe ASUS ZenPower. Mai mult decat atat, bratari de fitness Xiaomi Mi Band 5, boxe inteligente Google Home Mini, sau aparate de popcorn sunt oferite de catre Telekom ca parte a acestui concurs, zeci de astfel de premii fiind disponibile chiar incepand de astazi.

Telekom ofera deasemenea prin tragere la sorti, la final de luna, un Samsung GALAXY S21, o tableta Samsung Galaxy Tab A7, un smartwatch Galaxy Watch Active si un laptop ASUS VivoBook 15 X 512 DA. Telekom spune ca toti clientii sai care sunt interesati sa participe la aceasta promotie vor fi invitati sa o faca la maxim o zi dupa plata unei facturi, reincarcarea unei cartele, reinnoirea unui abonament, schimbare aunui plan tarifar, sau activarea facturii electronice.

Telekom a lansat aici o promotie care combina norocul cu cunostintele generale ale clientilor, astfel ca ramane sa vedeti daca aveti tot ceea ce este necesar pentru a castiga premiile.