Orange: Oficial, Ofera un Samsung GALAXY S21 Gratuit Acum

Orange autostrada

Orange are o surpriza oficiala grozava pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere in mod gratuit un Samsung GALAXY S21 Ultra pentru cei care sunt dornici sa-i castige. Cei de la Orange ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca daca folosesc aplicatia Orange Games, si se joaca Electric Highway, au sansa de a castiga gratuit un telefon Samsung GALAXY S21 Ultra chiar acum in Romania.

Orange a anuntat aceasta oferta pentru toti clientii care au aplicatia Orange Games instalata in propriile dispozitive, ea fiind oferita gratuit timp de o saptamana, dupa care trebuie platit accesul la ea. Orange spune ca telefonul Samsung GALAXY S21 Ultra este oferit gratuit pentru clientul care se joaca Electric Highway si obtine cel mai mare scor in cadrul titlului, el primind si un voucher care ii ofera acces gratuit timp de o luna de zile la platforma.

Orange: Oficial, Ofera un Samsung GALAXY S21 Gratuit Acum

Orange e la primul concurs atat de important organizat in jurul Orange Games, o platforma pe care o promoveaza de ceva vreme, dar pentru care abia acum ofera un premiu atat d eimportant precum un Samsung GALAXY S21 Ultra. Vorbim despre versiunea 5G a Samsung GALAXY S21 Ultra care este oferita in mod gratuit de catre cei de la Orange, iar asta pentru ca operatorul are si o retea 5G activa in toata tara pentru clientii care vor sa o foloseasca.

Orange distribuie aplicatia Orange Games direct prin intermediul Google Play Store pentru clientii din toata tara, asa ca o puteti descarca imediat pentru a incerca sa castigati telefonul Samsung GALAXY S21 Ultra. Desigur ca veti avea concurenta destula din partea gamerilor care poate au si experienta in Electric Highway si sunt dornici sa castige un Samsung GALAXY S21 Ultra de la Orange, deci va trebui sa si exersati destul pentru a avea sansa de a castiga.

Orange spune ca acest concurs se va termina in data de 30 iunie in Romania, asa ca aveti o luna intreag pentru a castiga un telefon Samsung GALAXY S21 Ultra de la operator.