RCS & RDS: Anunt Oficial de Ultima Ora catre Clientii Romani

RCS & RDS multumire

RCS & RDS a publicat un anunt oficial de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre vesti grozave care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor celor care beneficiaza de serviciile de internet fix. Vorbim despre peste 5 milioane de clienti din Romania care sunt vizati de o noua decizie foarte importanta luata de catre cei de la RCS & RDS, in baza ei fiind redus pretul la care este oferit routerul Wi-Fi 6 pentru toata lumea incepand de acum.

RCS & RDS incearca sa le ofere clientilor din toata Romania doar cea mai buna experienta posibila pentru serviciile pe care le ofera, iar in baza acestei promisiuni vorbim despre o schimbare importanta. Pretul routerului Wi-Fi 6 al celor de la RCS & RDS este redus de la 5 LEI pe luna la 3 LEI pe luna, si vorbim despre performante foarte bune de care se pot bucura clientii din toata tara impreuna cu abonamentele de internet fix pe care operatorul le ofera.

RCS & RDS: Anunt Oficial de Ultima Ora catre Clientii Romani

RCS & RDS multumire router wi-fi 6

RCS & RDS le permite clientilor sa aiba parte de viteze Wi-Fi de pana la cateva sute de Mbps multumita routerului Wi-Fi 6 pe care il ofera la pretul de doar 3 LEI pe luna in Romania. In mod teoretic, acest router Wi-Fi 6 pe care cei de la RCS & RDS il ofera pentru clienti poate oferi viteze de peste 1 Gbps pentru conexiunile de internet fix care sunt atat de rapide, iar cum compania are servicii de internet care ofera viteze de pana la 1 Gbps, routerul e ideal.

RCS & RDS incearca sa convinga cat mai multi clienti sa profite de routerele pe care le ofera, mai ales ca ele sunt modele de la TP-Link, deci ofera si performante foarte bune, in baza asteptarilor. Problema in general este ca RCS & RDS nu are routere Wi-Fi 6 pentru toata lumea, asa ca e posibil sa asteptati destul de mult pentru livrarea unuia comandat de la operator, asa ca e bine sa aveti rabdare dupa ce faceti o cerere pentru a primi unul.

RCS & RDS ne permite sa cerem un asemenea model de router direct din contul de client de pe website-ul sau, insa daca nu doriti sa faceti asta acolo, puteti merge in oricare dintre magazinele sale.