DACIA Logan 2022: Importanta Schimbare pentru Modelul Nou

DACIA Logan 2022 putere

DACIA Logan 2022, urmatorul model important de masina pe care DACIA il va lansa pentru clientii din toata lumea, se apropie cu pasi repezi de prezentare, si cu aceasta ocazie aflam noutati cu privire la el. Conform presei straine, se pare ca pentru DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie folosite motoare mai puternice decat in cazul Logan 3, sau Sandero 3, iar asta pentru ca vorbim despre o masina care e menita sa transpote mai multe pesoane, sau obiecte.

DACIA Logan 2022 va veni cu aceasta schimbare importanta pentru clientii din toata lumea pentru ca este nevoie de mai multa putere in aceste modele, deci ele nu vor fi limitate la motoarele de pana la 100 CP. Pentru DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie oferite motorizari de peste 100 CP, inclusiv un motor E-Tech, pentru versiunea hibrida, care este folosit inclusiv in Clio, iar in tandem cu motorul electric masinile ar putea avea pana la 140 CP, cat un Duster.

DACIA Logan 2022: Importanta Schimbare pentru Modelul Nou

DACIA Logan 2022 nu va avea totusi motoare diesel oferite de catre cei de la DACIA, iar asta pentru ca incepand cu Logan 3 si Sandero 3 s-a facut trecerea la motoare doar pe benzina pentru clienti. Acesta este un pas foarte important pe care DACIA il face pentru DACIA Logan 2022 in ceea ce priveste reducerea emisiilor de carbon, eliminarea motoarelor pe benzina lasand totusi multi clienti surprinsi cand Logan 3 si Sandero 3 au fost lansate, dar putini s-au plans.

DACIA Logan 2022 va fi primul model care va ave motorizare hibrida oferita, premiera pe care cei de la DACIA au gandit-o urmand a fi oferita inclusiv in modelele Duster din anii viitori. DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie oferita in versiuni care permit transportarea de pana la 7 pasageri, insa ar trebui sa vedem inclusiv optiuni care sa faciliteze transportul de bunuri, asa ca mai multe modele vor fi mai mult ca sigur disponibile la lansare.

DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie prezentata undeva prin toamna anului acesta, sau la inceputul anului viitor, criza semiconductorilor fiind o reala problema pentru punerea sa in vanzare.