WhatsApp: Surpriza SECRETA Descoperita in iPhone si Android

WhatsApp consideratie

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, fiind folosita de 2 miliarde de oameni in momentul de fata, iar conform unor informatii recente, in aplicatia pentru iPhone si Android a fost gasita o surpriza secreta. Vorbim despre o noua functie pentru WhatsApp care a fost implementata pentru utilizatorii din intreaga lume, ea urmand a ne oferi posibilitatea de a asculta un mesaj vocal inainte de a il trimite unei alte persoane.

WhatsApp a implementat in versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone si Android aceasta schimbare majora, si asa a fost ea descoperita de catre cei care folosesc in momentul de fata aplicatia companiei. Utilizatorii care o testeaza in momentul de fata vor determina felul in care aceasta noua functie din WhatsApp pentru iPhone si Android va fi lansata, insa si cand, pentru ca in baza datelor furnizate de ei dupa testare se va lua si decizia privind momentul oferirii.

WhatsApp: Surpriza SECRETA Descoperita in iPhone si Android

WhatsApp consideratie mesaje vocale

WhatsApp are in imaginea de mai sus prezentata interfata care urmeaza sa fie oferita pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind integrata initial in iOS, si abia mai apoi in telefoanele cu sistemul de operare al Google. In ambele tipuri de telefoane este oferita fix aceeasi functie pentru WhatsApp, astfel ca puteti vedea in interfata de mai sus ca exista optiunea de a reasculta mesajul total, sau partial, dar si de a il sterge daca nu suntem multumiti de felul in care a iesit inregistrarea.

WhatsApp incearca prin aceasta functionalitate noua sa imbunatateasca substantial experienta de care au parte utilizatorii care folosesc platforma sa oriunde in lume pe telefoanele iPhone si Android. Utilizatorii WhatsApp au cerut de foarte multa vreme implementarea acestei functionalitati foarte bune pentru trimiterea de mesaje vocale catre alte persoane, si ea se alatura celei lansate cu putin timp in urma, care permite ascultarea mesajelor vocale la diverse viteze.

WhatsApp mai are si alte functii extrem de interesante pregatite pentru utilizatorii din intreaga lume, insa ramane de vazut cat anume va dura pana cand ea va fi oferita in mod oficial.