BANCA Transilvania: Uimitor Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit

BANCA Transilvania intrebari

BANCA Transilvania a publicat un uimitor anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, si este vorba despre o veste excelenta pentru ca ofera gratuit ceva ce nu se astepta multa lume sa primeasca. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au pornit un nou concurs special pentru clientii din toata Romania, si le ofera posibilitatea de a castiga o boxa portabila cu valoare de aproape 7000 de LEI daca aleg sa indeplineasca conditiile de concurs.

BANCA Transilvania surprinde complet cu decizia de a oferi o asemenea gratuitate pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca e bine sa profitati de tot cat timp banca inca mai ofera promotia. Cei de la BANCA Transilvaniaau decis sa ofere gratuit o boxa portabila Devialet Phantom II in valoare de aproape 7000 de LEI unui client care ii spune care i se pare a fi cea mai utila intrebare care este disponibila in cadrul sectiunii Intreb BT din website-ul bancii.

BANCA Transilvania: Uimitor Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit

BANCA Transilvania a creat aceasta sectiune special pentru a le oferi tuturor clientilor sai posibilitatea de a afla multe informatii despre banca fara a mai fi nevoie sa sune la serviciul pentru relatii cu clientii, sau a merge intr-o agentie. Se pare ca sistemul gandit de catre BANCA Transilvania este destul de util pentru multi clienti, insa cum orice poate fi imbunatatit, iata ca banca s-a gandit sa afle de la clienti cum poate imbunatati si aceasta sectiune de intrebari si raspunsuri.

BANCA Transilvania le ofera clientilor timp pana pe 11 iunie pentru a raspunde la intrebari si a putea castiga gratuit boxa portabila wireless care are si un pret pe masura. Decizia celor de la BANCA Transilvania de a oferi un asemenea premiu gratuit pentru un roman norocos a venit ca o surpriza mare pentru foarte multa lume, insa in ciuda acestui lucru, puteti profita chiar acum de ceea ce este oferit, si puteti castiga un premiu grozav de la ea.

BANCA Transilvania mai are in aceasta perioada si un alt concurs foarte interesant in plina desfasurare, el permitandu-va sa castigati o vacanta in Punta Cana fara a face prea multe.