Netflix: Schimbarea Exclusiva pentru MIlioane dintre Abonati

Netflix imagini

Netflix a facut in secret o schimbare exclusiva pentru milioane de abonati din intreaga lume, compania americana incercand sa le ofere oamenilor noutati in mod constant, iar unele dintre ele sunt extrem de interesante. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa le ofere utilizatorilor din anumite zone de pe glob posibilitatea de a asculta filmele, serialele, documentarele, desenele animate, pe care le distribuie in platforma, in loc sa le vada intr-un flux video.

Netflix a surprins foarte multa lume cu aceasta decizie, ea fiind descoperita din intamplare de catre cei care folosesc platforma de streaming video la cerere, iar asta pentru ca o iconita noua a aparut in interfata pentru streaming. Vorbim despre o iconita care permite redarea unui flux exclusiv audio pentru abonatii Netflix, iar compania a ales singura oamenii care se bucura de aceasta functionalitate, ea nefiind oferita pentru toata lumea inca.

Netflix: Schimbarea Exclusiva pentru MIlioane dintre Abonati

Netflix imagini video

Netflix a decis sa testeze aceasta functie exclusiv pe Android deocamdata, deci numai cei care folosesc aplicatia pentru telefoanele si tabletele cu acest sistem de operare pot utiliza schimbarea. Decizia celor de la Netflix de a oferi o asemenea functionalitate are la baza faptul ca unii oameni pot avea la un moment dat nevoie de posibilitatea de a asculta un film, sau un serial, pe care nu il pot urmari pe ecranul dispozitivului lor, dar vor totusi sa auda ceea ce se intampla acolo.

Netflix nu a permis pana acum redarea continutul fara a afisa efectiv fluxul video pe ecranul dispozitivelor pe care este accesat acel continut, asa ca vorbim despre o schimbare foarte interesanta care este oferita. Desigur ca aceasta functie nu va fi utila pentru chiar toata lumea, dar aceasta este o cu totul alta discutie pana la urma, si e totusi bine ca se incearca oferirea de functii noi pentru utilizatorii care au conturi active in platforma in aceasta perioada.

Netflix va lansa functia la nivel global cand va considera ca ea este suficient de bine pregatita pentru a fi oferita pentru toata lumea, desi deocamdata nimeni nu stie cand s-ar putea intampla acest lucru.