Orange: Oficial, Anunt cu care a Uimit Clientii din Romania

Orange a facut in mod oficial un anunt cu care a reusit sa uimeasca multi dintre clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care trebuie laudat din multe puncte de vedere. Orange spune ca programul sau Buy-Back pentru telefoane, cu detalii in aceasta pagina, aduna anual nu mai putin de 200.000 de telefoane care urmau sa fie aruncate de catre romani, dar in schimb au unele piese refolosite pentru alte telefoane, si nu numai.

Orange spune ca aceste telefoane sunt colectate anual prin magazinele sale din toata tara, astfel ca vorbim despre clienti care primesc bani pentru ele  in ideea de a isi cumpara altele noi. Cei de la Orange au lansat programul Buy-Back cu mult timp in urma, scopul fiind de a ajuta romanii sa obtina bani pe telefoane care altfel le-ar fi aruncat, in subsidiar initiativa facand parte din cele cu care operatorul se lauda pentru sustinerea eforturilor pentru protejarea planetei.

Orange: Oficial, Anunt cu care a Uimit Clientii din Romania

Orange nu ofera cele mai bune preturi la Buy-Back pentru telefoanele pe care le lasa clientii in magazinele sale, insa decat sa primesti nimic pentru un telefon aruncat, mai bine primesti totusi ceva. Cifra de telefoane colectate de catre Orange prin acest program este totusi una cu adevarat impresionanta, si asta ne arata ca exista romani care sunt dispusi sa isi recicleze telefoanele pentru a nu le arunca, si pentru ca unele piese din ele sa fie refolosite.

Orange ofera posibilitatea de a profita de programul Buy-Back in oricare dintre magazinele sale din toata Romania, astfel ca tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti intr-unul si sa cereti detalii despre el. Un reprezentant al celor de la Orange va incerca sa va ajute sa obtineti o evaluare pentru telefonul vostru in ideea de a primi si cel mai bun pret pentru dispozitivul vostru, banii putand fi folositi pentru achizitia unui alt model de telefon mobil.

Orange nu e singurul operator care promoveaza un program de reciclare a telefoanelor vechi, cei de la DIGI avand ceva similar in magazine, doar ca fara buy-back pentru telefoane.