ING Bank: Oficial, Nou Anunt Important ce Vizeaza Clientii

ING Bank consum

ING Bank are un anunt important pentru clientii din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum daca-i folosesti serviciile, iar asta pentru ca te vizeaza in mod direct. Mai exact, cei de al ING Bank au actualizat iar aplicatia pentru mobile banking pe care o ofera pentru clientii din toata lumea, iar multumita acestei schimbari avem parte de noutati pe care le putem folosi in aplicatie, dar si de promisiunea unor schimbari mai bune in viitor.

ING Bank face aceste schimbari in indeea de a oferi cea mai buna experienta posibila pentru cei care-i folosesc serviciile, iar in final aceasta este cea mai buna veste pentru noi toti. Mai exact, actualizarea noua pe care ING Bank o ofera pentru aplicatia HomeBank ne ofera posibilitatea de a copia datele cardurilor direct din ea, fara a mai merge in interfata web, de pe calculatoare, sau telefoane, astfel ca viata noastra e mult simplificata.

ING Bank: Oficial, Nou Anunt Important ce Vizeaza Clientii

ING Bank spune deasemenea ca a facut modificari pentru fonturile in baza carora sunt afisate textele in cadrul aplicatiei sale, dar si pentru umbrele pe care le foloseste pentru elementele de interfata. A doua parte a listei de schimbari anunta modificari minore pentru aplicatia celor de la ING Bank, lucru care se intampla in mod obisnuit pentru cam toate aplicatiile, astfel ca per total e vorba doar despre o experienta imbunatatita si nimic mai mult.

ING Bank promite totusi ca in aceasta vara va lansa o serie de noutati pentru toti clientii care ii folosesc serviciile, deci ar trebui sa beneficiem in curand si de o serie de schimbari mai interesante. Desigur ca ING Bank nu a oferit vreun detali cu privire la ceea ce urmeaza sa ne ofere incepand din vara, asa ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem exact ce anume va fi disponibil pentru noi toti, insa cel mai probabil e vorba de schimbari bune.

ING Bank distribuie aplicatiile sale HomeBank in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum, deci le puteti descarca oricand doriti.