Raiffeisen Bank: Anunt Oficial de Ultima Ora pentru Clienti

Raiffeisen Bank intreruperi

Raiffeisen Bank are un extrem de important anunt oficial de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, este obligatoriu sa stii ceea ce transmite banca. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca in cursul acestei nop vor desfasura o serie de lucrari de mentenanta pentru infrastructura in baza careia functioneaza serviciile pe care le ofera pentru clientii din toata tara, iar unele vor deveni nefunctionale.

Raiffeisen Bank a publicat aceasta atentionare deoarece unii dintre clientii sai ar putea avea probleme foarte serioase, astfel ca e bine sa stie din timp ceea ce urmeaza sa se intample. Conform detaliilor pe care le puteti vedea si mai jos, cei de la Raiffeisen Bank transmit faptul ca in cursul noptii de 9 spre 10 iunie vor efectua o lucrare de mentenanta planificata care urmeaza sa dureze aproximativ 3 ore, intre ora 23:00 a zilei de 9 iunie si 02:00 a zilei de 10 iunie.

Raiffeisen Bank: Anunt Oficial de Ultima Ora pentru Clienti

Raiffeisen Bank transmite faptul ca in aceasta perioada 5 servicii ar putea avea functionalitatea afectata de ceea ce se intampla, astfel ca s-ar putea sa nu le puteti folosi deloc. Serviciile Raiffeisen Bank afectate sunt : noul Raiffeisen Smart Mobile, noul Raiffeisen Online, Raiffeisen Smart Mobile, Raiffeisen Online si consultantul virtual Ana, deci e bine sa va asteptati ca oricare dintre aceste servicii sa functioneze cu intermitente, sau sa nu functioneze.

Raiffeisen Bank efectueaza in mod destul de regulat lucrari de mentenanta de acest gen, astfel ca nu e vreo surpriza in legatura cu ceea ce a fost anuntat in momentul de fata pentru clientii romani. De obicei, serviciile la care se lucreaza devin nefunctionale cel putin pentru o parte din perioada in care au loc lucrarile, astfel dar cei de la Raiffeisen Bank nu ofera vreo informatie 100% clara in legatura cu acest lucru, desi cel mai probabil asta se intampla.

Raiffeisen Bank va oferi mai multe detalii despre lucrarile sale de mentenanta daca va exista ceva mai important de spus, asa ca ramane sa vedem ce anume vom mai afla.