Telekom: Anuntul Oficial care vine cu o Veste Neasteptata

Telekom ofertare

Telekom este unul dintre marii operatori de telecomunicatii din Romania, in urma celor de la DIGI Mobil de la inceputul anului, dar ramane totusi o forta care nu trebuie ignorata. Cei de la Telekom lupta din greu cu DIGI Mobil pe piata de telefonie mobila, in timp ce pe piata de servicii fixe grupul a cedat lupta in fata DIGI, acest lucru fiind confirmat si de catre unul dintre membrii consiliului de administratie al companiei, divizia fiind vanduta catre Orange.

Telekom ramane totusi implicata foarte serios in ceea ce va mai ramane din restul grupului sau in Romania, divizia de servicii mobile avand o gama extrem de variata de oferte pentru clientii din tara. Vorbim despre promotii menite sa concureze serios cu cele pe care le ofera DIGI Mobil in momentul de fata, dar din pacate Telekom incepe sa piarda si mai mult teren in fata grupului romanesc in ceea ce priveste portarile facute in reteaua sa.

Telekom: Anuntul Oficial care vine cu o Veste Neasteptata

Telekom a inregistrat in aprilie si mai mai putine portari in retea decat in lunile precedente, iar asta in ciuda faptului ca nu a renuntat la ofertele foarte bune pe care le are pentru toti Romanii. Cei de la DIGI Mobil au desfasurat totusi campania de Mobilizare, si se pare ca ea a fost mult mai atractiva pentru romani decat ceea ce a avut Telekom pregatit pentru noi, astfel ca divizia mobila a grupului german a inregistrat scaderi ale numarului de clienti portati in retea.

Telekom ramane cu divizia de servicii mobile in Romania, si va continua sa lupte cu cei de la DIGI Mobil, avand si o infrastructura superioara fata de cea a grupului romanesc. Daca pe piata de servicii fixe cei de la Telekom au o infrastructura inferioara celei de la DIGI, in cazul infrastructurii mobile au una superioara, din ea lipsind doar partea 5G, insa vom vedea si asta dupa ce va fi organizata in mod oficial licitatia pentru frecventele 5G de catre autoritati.

Telekom va continua sa aiba si oferte foarte bune pe partea de portare, insa cei de la DIGI Mobil nu se lasa chiar atat de usor in lupta pe care o duc in momentul de fata in tara noastra.