Coronavirus: Primii Jucatoril Depistati Pozitiv la EURO 2020

Coronavirus Jucatoril Depistati Pozitiv EURO 2020

EURO 2020 urmeaza sa inceapa maine, insa au fost deja depistati primii jucatori care sunt infectati cu noul Coronavirus, iar asta inseamna ca vor exista perioade de izolare pentru ei, si am putea vorbi inclusiv despre alte infectari in echipele lor.

Coronavirus a fost depistat pozitiv in testele facute pentru jucatorii spanioli Sergio Busquets si Diego Llorente, insa inclusiv suedezii Dejan Kulusevksi si Mattias Svanberg au fost confirmati, Spania si Ucraina urmand a se duela in faza grupelor, dar fara acesti jucatori importanti.

EURO 2020 se desfasoara in plina pandemie de Coronavirus sub reguli stricte care impun izolarea jucatorilor timp de 10 zile de la primul test pozitiv de infectare, astfel ca unii dintre ei ar putea sa nu joace vreun minut la turneul final daca sunt depistati ca pozitivi.

EURO 2020 nu a avut vreo obligatie impusa pentru ca jucatorii, sau membrii echipelor tehnice, sa se vaccineze inainte de debutul competitiei, dar probabil ca ar fi ajutat daca acestia ar fi fost imunizati, si nu ar fi avut probleme cu participarea la partide.

EURO 2020 se desfasoara in foarte multe tari din Europa, iar pe stadioane vor fi spectatori care vor ocupa intre 25% si 50% din capacitatea lor, exceptie facand Ungaria, acolo unde guvernul a permis ocuparea in totalitate a locurilor care sunt disponibile.