WhatsApp: Trucul SECRET din Aplicatie despre care Nu Stiai

WhatsApp confidential

WhatsApp are in aplicatia pentru iPhone si Android un truc secret despre care e putin probabil sa fi stiut pana acum pentru ca nu e tocmai ceva care este prezentat in mod direct in lista de functionalitati. Stiti deja ca WhatsApp ofera posibilitatea de a crea grupuri de conversatii pentru a discuta cu diverse persoane din viata noastra, si nu numai, iar pentru el exista deasemenea o varietate de functii, una dintre ele fiind foarte utila pentru discutii in privat.

WhatsApp le ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a contacta in mod privat persoane cu care poarta diverse conversatii, insa nu toata lumea stie ca o asemenea optiune este disponibila. Aplicatia WhatsApp are aceasta optiune oferita printre cele care apar in momentul in care se apasa indelung pe mesajul unui contact, in iPhone, sau cand selectam iconita pentru optiunile ce au legatura cu un grup de conversatii, dar aceasta din urma doar in Android.

WhatsApp: Trucul SECRET din Aplicatie despre care Nu Stiai

WhatsApp confidential mesaje

WhatsApp ne permite sa initiem conversatii private cu persoanele cu care discutam in grupuri pentru a putea vorbi cu ele fara ca restul oamenilor sa afle despre ceea ce se intampla. Ideea in sine este una foarte buna pentru WhatsApp, si asta pentru ca faciliteaza contactarea unor persoane pe care poate nu le avem deja in agenda de contacte, iar cu aceasta ocazie le puteti adauga pentru a vorbi in continuare cu respectivele persoane despre orice doriti.

WhatsApp faciliteaza prin aceasta functie contactarea acestor tipuri de persoane ale caror numar de telefon nu il recunoastem, iar asta pentru ca altfel e imposibil sa putem discuta cu ele. Din moment ce WhatsApp nu este o retea de socializare cu conturi pe care le putem descoperi, in lipsa unui numar de telefon al unei anumite persoane, contactarea sa dintr-un grup de conversatii, sau adaugarea ca si contact direct de acolo poate fi singura solutie pentru a discuta cu ea.

WhatsApp ofera aceasta functionalitate de foarte multa vreme, asa ca oricine se poate folosi de ea in oricare dintre telefoanele iPhone si Android chiar in acest moment.