Raed Arafat: Pericolul Valului 4 de Infectari cu Coronavirus e Real

Raed Arafat pericol valul 4 coronavirus

Raed Arafat are astazi o atentionare foarte serioasa pentru toti romanii, iar asta pentru ca pericolul unui al patrulea val de infectari este extrem de real, si este o posibila problema foarte mare pentru toti cei care evita sa se vaccineze, chiar daca s-au vindecat dupa imbolnavire.

Raed Arafat spune asta pentru ca noile tulpini ale Coronavirus incep sa genereze ingrijorare, iar un exemplu excelent e Marea Britanie, acolo unde desi exista multi oameni vaccinati, numarul de cazuri a explodat la inceputul lunii mai din cauza tulpinii indiene, mult mai contagioase, care ii afecteaza pe cei nevaccinati.

“Fără să intrăm în speculaţii, posibilitatea de a apărea un nou val există oricând, prin noi variante, prin diferite metode sau situaţii. Se adaptează totul la situaţia epidemiologică, dacă începe să se agraveze, dacă începe să apară ceva. La acest moment, nu avem astfel de semnale. Noi stăm bine de ceva timp, dar avem o perioadă de răgaz în care trebuie să ne pregătim şi cea mai importantă pregătire rămâne vaccinarea şi respectarea regulilor.”