Windows Sun Valley: Versiunea Noua cu Multe Schimbari

Windows Sun Valley

Windows Sun Valley pare sa fie urmatorul update major pe care Microsoft il va dezvalui in aproximativ 2 saptamani pentru utilizatorii din intreaga lume, acesta urmand a fi o versiune substantial diferita fata de Windows 10. Unii au speculat ca Windows 11 ar urma sa fie lansat de catre compania Microsoft in luna iunie, dar documente interne ale companiei sugereaza faptul ca Windows Sun Valley ar fi denumirea versiunii noi, si ea ar fi distincta fata de Windows 10.

Windows Sun Valley ar fi o denumire care ne arata ca Microsoft se inspira iar de la compania Apple cand vine vorba despre schimbarile facute pentru sistemul sau de operare. Cei de la Apple folosesc denumiri de importante puncte de interes din SUA de ceva vreme pentru macOS, iar daca Windows Sun Valley va fi denumirea unei versiuni noi a Windows, atunci e clar ca ne putem asteptam la actualizari viitoare care vor avea denumiri bazate pe alte locatii din SUA.

Windows Sun Valley: Versiunea Noua cu Multe Schimbari Mari

Windows Sun Valley confirmat

Windows Sun Valley ar putea sa vina cu schimbari majore fata de Windows 10, iar asta pentru actualizarile bi-anuale pe care cei de la Microsoft le tot lanseaza nu aduc chiar noutatile asteptate de multi utilizatori. Poate ca Windows Sun Valley este menit sa fie un nou salt in ceea ce priveste Windows, sau poate ca planurile Microsoft sunt complet diferite, iar aceasta versiune va fi un fel de Windows 10X, cel care a fost anulat in cursul anului trecut.

Windows Sun Valley va veni cel mai probabil cu o interfata mult modificata de catre Microsoft, insa pe partea de functionalitate deocamdata nu exista detalii cu privire la schimbarile care ar putea fi oferite. Desigur ca asta nu anuleaza posibilitatea ca Windows Sun Valley sa vina cu extrem de multe noutati interesante, insa mai multe vom afla in data de 24 iunie, cand acest nou update ar urma sa fie prezentat in mod oficial de catre cei de la Microsoft.

Windows Sun Valley va fi prezentat atunci, dar despre lansare macar in versiune beta nu se stie nimic, fiind totusi asteptata punerea la dispozitia unor testeri pentru ca actualizarea sa aiba bugurile eliminate.