EURO 2020: Spectacolul Oficial de Debut sutinut de Bono (VIDEO)

EURO 2020 we are the people bono

EURO 2020 va incepe la ora 22:00 in aceasta seara, iar cei de la UEFA au dezvaluit ca spectacolul pentru inceputul competitiei va avea in centru melodia We Are The People sustinuta de catre Bono si The Edge, iar mai jos aveti imagini de la repetitiile facute la Roma.


Martin Garrix, Bono și The Edge vor lua locul central la meciul de deschidere UEFA EURO 2020 din Olimpico din Roma, cu o performanță virtuală care va folosi tehnologia de ultimă oră pentru a aduce fanii mai aproape de ridicarea cortinei competiției pe 11 iunie.

Colaborarea legendelor rock-ului U2 și a unuia dintre cei mai mari DJ / producători din lume la Cântecul Oficial al UEFA EURO 2020 s-a extins la o recreere digitală a Olimpicului, care îi va vedea pe cei trei artiști reunindu-se ca niciodată pentru o reprezentație celebrativă a We Sunt Oamenii. Piesa va fi redată ca parte a ceremoniei de deschidere cu câteva momente înainte de începerea primului meci al turneului dintre Italia și Turcia.

„Sentimentul de anticipare pentru UEFA EURO 2020 s-a intensificat întrucât echipele naționale participante își anunță echipele și locurile gazdă finalizează pregătirile”, a declarat directorul de marketing al UEFA, Guy-Laurent Epstein.

„Ceremonia de deschidere la Olimpico din Roma va fi un preambul potrivit turneului și sunt încântat că colaborarea dintre trei mari artiști, Martin Garrix, Bono și The Edge, a produs și o performanță virtuală care va permite fanilor din întreaga Europă iar lumea să se simtă mai aproape de turneu. We Are The People încapsulează sărbătoarea unirii și festivității în centrul UEFA EURO 2020 și sunt sigur că fanii vor fi încântați de spectacolul virtual, indiferent dacă urmăresc acasă sau online. ”

Spectacolul, tematizat în jurul unui concert de stadion live din viața reală, va țese versurile melodiei de speranță și pozitivitate, împreună cu imagini puternice aduse la viață de tehnologie, inclusiv tonul fiind transformat într-o flacără albastră-albastră, câmpuri energetice create din milioane de particule de lumină și Bono proiectate pe scenă oferind o performanță vocală puternică, dar intimă, care va rezona cu milioane de vizionări de acasă.

A fost filmat în studiouri ultramoderne de control al mișcării din Londra și la Olimpico din Roma, pentru a recrea mediul stadionului în 3D.

Fanii fotbalului pot pregăti turneul cu lista oficială de redare UEFA EURO 2020, organizată de Garrix și cu selecții de melodii de jucători de top. Lista de redare oficială este disponibilă pe toate platformele majore de streaming de muzică.