Orange: Surpriza Oficiala, ce Ofera Gratuit Timp de 12 Luni

Orange streaming

Orange a anuntat in mod oficial o noua surpriza pentru toti clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ofera gratuit timp de un an de zile ceva de care foarte multa lume ar putea profita. Mai exact, ca parte a pachetelor de internet si televiziune cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de 12 luni de HBO si HBO Go incluse, iar toate detaliile cu privire la aceasta promotie sunt in aceasta pagina.

Orange nu ofera beneficii la fel de bune precum cele de la Vodafone, acolo operatorul oferindu-le clientilor nu mai putin de 2 ani de HBO si HBO Go gratuit pentru abonamentele de televiziune si internet. Orange are doar jumatate din aceasta oferta, insa chiar si asa, mai mult ca sigur vor fi romani dornici sa profite de promotie, mai ales ca serviciile de televiziune si internet sunt superioare la acest operator in comparatie cu ceea ce ofera acum Vodafone.

Orange: Surpriza Oficiala, ce Ofera Gratuit Timp de 12 Luni

Orange, spre deosebire de Vodafone, ofera internet de viteza mai mare pentru clientii din Romania, dar mai putine posturi de televiziune, asa ca exista compromisuri de ambele parti, si conteaza ce e mai util pentru voi. Orange ofera internetul si televiziunea prin reteaua celor de la Telekom, in timp ce Vodafone a cumparat UPC pentru a oferi aceste servicii, ambele fiind inferioare celor pe care DIGI le are in Romania, dar asta e cunoscut de mult.

Orange a avut pana recent si o oferta speciala prin care ofera acces gratuit la Netflix pentru clientii din Romania, dar a trecut in totalitate la HBO acum, iar gratuitatea de 1 an e o noutate interesanta. Orange oferea pana acum doar 6 luni de gratuitate pentru Netflix, deci in cazul HBO si HBO Go ofera dublu, totul probabil ca un semn al grupului american ca vrea sa adune mai multi clienti pe piata din Romania, unde a fost depasit de catre Netflix de ceva vreme.

Orange ofera mai multe detalii despre aceasta promotie direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a vedea ce fel de informatii sunt oferite in legatura cu promotiile.