GTA 6: Noua Veste Proasta pentru Fanii care Asteapta Jocul

GTA 6 incluziune

GTA 6 ramane unul dintre cele mai dorite jocuri care inca se afla in plin proces de dezvoltare, compania Rockstar Games evitand deocamdata sa ofere vreo informatie cu privire la ceea ce urmeaza sa le ofere jucatorilor din intreaga lume la un moment dat.

GTA 6 era unul dintre jocurile pe care fanii seriei Grand Theft Auto se asteptau sa le vada cdrul prezentarii pe care Rockstar Games o va organiza in cadrul E3 astazi, dar din pacate subiectul sau are in centru Diversitatea, Echitatea si Incluziunea in randul companiilor care dezvolta jocuri.

GTA 6 nu va fi prezent in conferinta celor de la Rockstar Games din cadrul E3, iar asta pentru ca nu vom vedea nici vreun alt joc prezentat de catre companie, si asta pentru ca actuala serie GTA 5 Online are rezultate extrem de bune, care tin departe un posibil titlu nou.

GTA 6 ar trebui sa inlocuiasca GTA 5 in oferta celor de la Rockstar Games, iar versiunea online ar trebui sa ii ia locul celei care este oferita in momentul de fata de catre companie, insa tot acest proces este foarte greu de realizat, dupa cum multi dintre voi stiati deja.

GTA 6 ar putea fi lansat abia anul viitor de catre compania Rockstar Games pentru jucatorii din intreaga lume, dar totul depinde de momentul in care compania americana va finaliza procesul de dezvoltare pentru noul titlu, el fiind foarte complex.