DIGI Romania: Anunt Oficial, ce Nu stiu Milioane de Clienti

DIGI Romania consum

DIGI Romania are milioane peste milioane de clienti in toata Romania, iar pentru ei are si un anunt oficial care ii informeaza pe clienti cu privire la ceea ce multi dintre ei inca nu stiu. Mai exact, DIGI Romania prezinta beneficiile pe care le aduce WiFi 6 pentru clientii sai care decid sa foloseasca un asemenea router impreuna cu o conexiune de internet rapid, mai ales ca aceste routere sunt acum si surprinzator de ieftine, avand un pret de doar 3 LEI pe luna acum.

DIGI Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a inchiria routere WiFi 6 pentru a se bucura de viteze mari de internet inclusiv cand folosesc retelele de acest gen. Vitezele de pana la 1 Gbps pe care DIGI Romania le ofera pentru clienti cand sunt conectati la routere prin cablu sunt accesibile inclusiv prin WiFi multumita routerelor pe care compania romaneasca le ofera la pretul de 3 LEi pe luna in momentul de fata in toata tara.

DIGI Romania: Anunt Oficial, ce Nu stiu Milioane de Clienti

DIGI Romania vorbeste in website-ul sau despre avantajele pe care WiFi 6 le aduce pentru clienti, iar separat de vitezele foarte mari de internet exista inca alte 2 beneficii care sunt disponibile. Mai exact, nivelul de securitate al retelelor WiFi 6 este imbunatatit substantial fata de cel al altor protocoale, conform DIGI Romania, astfel ca ar trebui sa nu va faceti griji ca ati putea avea datele interceptate atunci cand navigati pe internet, indiferent de unde o faceti.

DIGI Romania spune deasemenea si ca exista un consum de baterie mai redus pentru telefoanele mobile atunci cand sunt conectate la retelele WiFi 6 in comparatie cu retelele 4G. Desigur ca e vorba de consum redus si fata de retelele standard care sunt create de catre routerele obisnuite, astfel ca DIGI Romania le spune clientilor despre multiplele beneficii de care se pot bucura ei in situatia in care aleg sa inchirieze un asemenea tip de router in acest moment.

DIGI Romania permite inchirierea unui router WiFi 6 direct prin website-ul sau de catre oricare dintre romani, asa ca o puteti face foarte rapid daca aveti nevoie de viteze mari, siguranta crescuta, si consum mai redus a energiei din telefoane.