DACIA Logan 2022: Problema Serioasa pentru Lansarea Masinii

DACIA Logan 2022 distributie

DACIA Logan 2022 este unul dintre noile modele de masini care este asteptat pentru lansare in cursul urmatoarelor luni, cei de la DACIA lucrand de ceva vreme la dezvoltarea sa pentru clienti. In ciuda faptului ca DACIA pare sa fi dorit sa lanseze DACIA Logan 2022 anul acesta, problemele foarte mari create de catre lipsa de semiconductori, si alte componente, au fortat compania sa-si regandeasca planurile, si sa amane aparitia noului model pentru anul viitor.

DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie lansata nul viitor de catre cei de la DACIA, insa deocamdata nu se stie foarte clar cand pentru ca in Asia problema semiconductorilor, si a livrarilor de alte componente, se adanceste. Se pare ca in China exista blocaje uriase in porturile din care se trimit produse catre intreaga lume, iar situatia de acolo inca nu e resimtita la nivel global, dar va fi in urmatoarele luni pe masura ce produsele vor disparea din magazine, si asta ar putea afecta si DACIA Logan 2022.

DACIA Logan 2022: Problema Serioasa pentru Lansarea Masinii

DACIA Logan 2022 este testata in momentul de fata pe drumurile publice, insa cei de la DACIA si Renault au acuzat in diverse randuri problemele cu procurarea de semiconductori pentru fabricarea mai multor modele de masini. In Franta s-a decis renuntarea la anumite dotari pentru ca unele masini sa poata fi lansate, insa avand in vedere ca situatia din Asia se graveaza, e posibil ca in cazul DACIA Logan 2022 sa fie nevoie de o amanare a lansarii.

DACIA Logan 2022 va avea cam toate noutatile din Logan 3 si Sandero 3, masini care au avut productia oprita din lipsa de componente, astfel ca nu e exclus ca Duster 2021 si noul logan sa fie afectate substantial. Deocamdata nu se stie in ce masura ar putea fi afectate DACIA Logan 2022 si alte modele noi, aparent inclusiv un Dokker aflat in dezvoltare, dar totul porneste din China, acolo unde exista probleme mari cu transporturile de diverse produse.

DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie un inlocuitor pentru MCV si Lodgy, vandut desigur la un pret pe masura, insa abia anul viitor, cel mai probabil, vom afla mai multe detalii cu privire la masina.