Anunt de la Posta Romana pentru Milioane de Romani din Tara

Posta Romana Ofera Ambalaje in Oficii pentru Orice Trimiteri

Posta Romana are un mesaj important pentru romanii din toata tara, agentia nationala transmitandu-le oamenilor faptul ca urmeaza sa isi inchida toate oficiile postale din toata tara in cursul zilei de 21 iunie, pentru ca este sarbatoare legala, a doua zi de Rusalii.

Posta Romana spune ca prima si a doua zi de Rusalii sunt sarbatori legale in Romania, astfel ca in cursul lor nu se lucreaza, deci weekend-ul acesta va fi unul prelungit in Romania pentru ca si luni va fi o zi libera pentru toata lumea, asa ca nu puteti merge in subunitatile postale.

“Bucureşti, 14 iunie 2021 – Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţa clienţilor săi că programul de lucru al subunităţilor poştale din mediul urban şi rural va suferi modificări în perioada Sărbătorilor de Rusalii.

Astfel, toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise luni, 21 iunie 2021 (a doua zi de Rusalii).

În conformitate cu art. 139 din Codul Muncii, prima şi a doua zi de Rusalii sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate, în această perioadă, să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.”