Netflix: Anuntul Oficial, ce Nu se Asteptau Abonatii sa Vada

Netflix spotify

Netflix continua sa surprinda pe toata lumea cu o decizie foarte interesanta care vizeaza abonatii din intreaga lume, platforma de streaming video la cerere reusind sa obtina dreptul de a produce un serial despre Spotify. Stiti cu totii ce este Spotify, cea mai mare platforma de streaming audio la cerere, cei de la Netflix dorind sa faca o serie bazata pe cartea Spotify Untold, dar nu vorbim despre un documentar, ci despre o poveste privind crearea si evolutia platformei.

Netflix nu a fost singura platforma care a fost interesata sa produca un asemenea serial, astfel ca anuntul a luat multa lume prin surprindere, dar va fi interesanta si povestea care va fi spusa. Avand in vedere ca Netflix produce totul in baza unei carti si nu se foloseste de oamenii care au fondat si conduc acum compania, ramane de vazut cat adevar va exista in acest serial, si cate scene vor contine fictiune, asa cum se intampla in destul de multe filme si seriale.

Netflix: Anuntul Oficial, ce Nu se Asteptau Abonatii sa Vada

netflix spotify serial

Netflix a listat deja noul serial despre Spotify in platforma sa, el urmand a fi format din 6 episoade care vor spune povestea platformei pana aproape de anul 2021, si vor fi cu siguranta multe de spus. Edvin Endre este actorul care il va interpreta pe fondatorul Spotify, Daniel Ek, actual CEO, in timp ce actorul Christian Hillborg il va interpreta pe Martin Lorentzon, celalalt fondator al Spotify, cei de la Netflix incercand sa prezinte cat se poate de exact povestea platformei.

Netflix a generat multe asteptari cu privire la acest serial pe care il va produce, si cel mai probabil il va lansa in anul 2021, iar asta pentru ca in jurul Spotify exista multe controverse. Probabil ati auzit de-a lungul timpului despre felul in care Spotify a fortat diversi artisti sa-i accepte termenii pentru a face parte din platforma sa, deci ar trebui sa vedem destule momente dramatice prezentate in serialul pe care il va face Netflix in curand.

Netflix nu a anuntat o posibila data de lansare pentru noul serial, mai ales ca nici macar nu a inceput productia pentru el, astfel ca va trebui sa mai avem rabdare pana cand vor fi dezvaluite detalii.