Samsung GALAXY S22: Decizia Dezamagitoare pentru Multi Fani

Samsung GALAXY S22 sticla

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea serie de telefoane pe care compania Samsung vrea sa o lanseze pentru clientii sai, insa din pacate se pare ca o decizie foarte proasta a fost luata de catre coreeni. Conform unor informatii care au aparut recent, Samsung GALAXY S22 va avea diferentiate si mai mult modelele care vor fi puse in vanzare, astfel ca unele vor fi lansate cu carcase din materiale premium, in timp ce altele vor veni cu plastic pentru clienti.

Samsung GALAXY S22 Ultra ar urma sa fie singurul model din serie care va avea o carcasa din sticla implementat de catre cei de la Samsung, in timp ce modelele Plus si cel standard vor avea carcase din sticla. De ce a luat Samsung o asemenea decizie este greu de spus, mai ales ca vorbim despre o serie Samsung GALAXY S22 care se vrea a fi premium, iar plasticul nu e tocmai un material premium pentru telefoane care costa peste 1000 de euro.

Samsung GALAXY S22: Decizia Dezamagitoare pentru Multi Fani

Samsung GALAXY S22 va fi lansat cu noi chip-uri Exynos si Qualcomm, care ar trebui sa ofere performante de top pentru clienti, ambele fiind facute si folosind noi procese de fabricatie. Mai mult decat atat, in chip-ul Exynos ar urma sa fie integrat si un chip AMD de catre cei de la Samsung, astfel ca seria Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie una foarte performanta, dar nu in totalitate premium pentru ca nu vor fi folosite exclusiv materiale de acest gen.

Samsung GALAXY S22 ar putea fi o serie mai scumpa decat cea precedenta, iar asta pentru ca vorbim despre noi componente de top folosite in dispozitive, iar asta de obicei aduce si cresteri de preturi, chiar daca minore. Samsung si-a diferentiat in general telefoanele premium prin diverse specificatii insa de aceasta data e posibil ca pentru seria Samsung GALAXY S22 sa fie mai multe critici decat in mod obisnuit, ceva ce ar putea afecta vanzarile.

Samsung GALAXY S22 va fi lansat in luna ianuarie a acestui an, dupa cum unii dintre voi stiti deja, astfel ca vom mai afla destule noutati despre telefon inainte de a fi pus la vanzare.