Raiffeisen Bank: Oficial, Mesaj pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank atentionari

Raiffeisen Bank are un mesaj oficial important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le aduca in atentie ceva despre care toti ar trebui sa stie chiar acum. Cei de la Raiffeisen Bank ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca isi pot activa singuri atat noul Smart Mobile, cat si SmartToken fara a fi nevoie sa mearga intr-una dintre agentiile sale din toata tara, ceea ce desigur ca nu multa lume stie.

Raiffeisen Bank a incercat in perioada pandemiei de Coronaviru sa isi mai simplifice procedurile pentru unele dintre serviciile pe care le ofera pentru clientii sai, iar aici vedem fix un asemenea tip de mesaj. Raiffeisen Bank spune ca pe website-ul sau exista un ghid de activare pentru aceste servicii de care clientii sai pot profita pentru a si le activa de casa, fara a mai astepta pentru a merge in oricare dintre agentiile bancii din tara noastra.

Raiffeisen Bank: Oficial, Mesaj pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank nu e singura banca de la care am vazut schimbari de proceduri care sa aiba menirea de a simpifica viata clientilor, si e bine ca intr-un final se intampla si acest lucru. Cei de la Raiffeisen Bank au simplificat mai multe proceduri pentru a elimina necesitatea de a merge intr-o agentie pentru a rezolva probleme, sau a activa servicii, deci nu s-a limitat doar la aplicatiile sale de mobile banking din acest punct de vedere.

Raiffeisen Bank actualizeaza aplicatiile sale pentru telefoane in mod constant cu o varietate de noutati importante menite sa faca experienta de folosire a lor una cat se poate de buna. Raiffeisen Bank distribuie deasemenea aceste aplicatii in mod gratuit prin intermediul magazinelor de aplicatii, iar serviciile despre care vorbeste mai sus sunt disponibile exclusiv prin aplicatii de acest gen pentru telefoanele mobile iPhone si Android.

Raiffeisen Bank ofera pe website-ul sau o varietate de explicatii pentru toate serviciile mobile pe care le ofera in momentul de fata, si pentru activarea diverselor servicii, asa ca trebuie doar sa va uitati acolo la detalii.