iPhone 13 Confirmat Oficial Inainte de Lansarea din Toamna

iPhone 13 confirmat

iPhone 13 este confirmat oficial inainte de a fi lansat de catre compania Apple in toamna acestui an, divers modele din aceasta serie fiind deja inregistrate la Comisia Economica EurAsiatica, aceasta fiind o obligatie pentru orice producator cu cateva luni inainte de a isi lansa produsele.

iPhone 13 este inregistrat de catre Apple cu modelele A2628, A2630, A2634, A2635, A2640, A2643 si A2645, deci vorbim despre 7 versiuni diferite care urmeaza sa fie puse in vanzare, desi doar 4 sunt cele oficiale pe care compania Apple le va anunta.

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max sunt cele 4 vertsiuni oficiale ale iPhone pe care le asteptam, insa lor li se alatura probabil si modele pentru retele pentru care nu exista suport nativ in modem-uril din toate versiunile vandute.

iPhone 13 va fi o serie de telefoane pe care o asteptam pentru lansare undeva prin a doua parte a lunii septembrie, cel putin conform traditiei de la care Apple a deviat doar anul trecut din cauza problemelor aduse de catre pandemia de Coronavirus.

iPhone 13 confirmat europa

iPhone 13 ar trebui sa revina anul acesta la vechea strategie de lansari, astfel ca nu trebuie decat sa asteptam si sa vedem care va fi in final planul companiei americane pentru a-si pune in vanzare telefoanele in ritmul pe care il doreste de fapt.