BCR Romania: Schimbari Oficiale Importante Anuntate Clientilor

BCR Romania riscuri

BCR Romania vizeaza toti clientii sai din Romania cu un important anunt oficial despre care ei ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca banca a luat o decizie cu impact pentru ei. Mai exact, BCR Romania a decis sa isi actualizeze aplicatia George pentru telefoanele iPhone si Android, noua versiune fiind disponibila chiar acum pentru descarcare, si ea vine cu o serie de noutati interesante pentru cei care folosesc serviciile bancii chiar acum.

BCR Romania spune in lista de schimbari faptul ca a implementat atat pentru cei care au telefoane iPhone, cat si pentru cei care au telefoane Android fix aceleasi modificari in actualizarea de acum. In baza acestor modificari, cei de la BCR Romania le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a vedea in sfarsit in cadrul aplicatiei George informatii cu privire la pensiile private pe care le au prin intermediul BCR Pensii, deci nu trebuie sa mai mergeti la banca pentru asta.

BCR Romania: Schimbarile Oficiale Importante pentru Clienti

BCR Romania spune deasemenea ca si conturile de economii au informatiile vizibile in aceasta noua versiune a aplicatiilor, deci puteti instala actualizarea pentru a vedea toate aceste informatii acum. Daca vreti sa faceti o rambursare mai rapida pentru imprumuturile in LEI, sau alte valute, atunci BCR Romania spune ca prin aplicatia George puteti sa faceti acest lucru fara a mai merge la vreuna dintre agentiile pe care banca le are deschise acum in Romania.

BCR Romania a implementat deasemenea pentru clienti posibilitatea de a descoperi mai usor ofertele care sunt disponibile prin intermediul sectiunii Moneyback, deci totul devine mai usor. Daca aveti asigurari Multi Protect de la BCR Romania, atunci acum aveti sansa de a descoperi mai usor informatii despre sumele si riscurile acoperite, totul fiind gandit pentru a simplifica experienta de care avem parte in momentul in care dorim sa folosim serviciile bancii.

BCR Romania distribuie aplicatia sa de mobile baking George in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store, si e recomandabil sa o descarcati exclusiv de acolo.