DACIA Duster 3: Anunt Incredibil ce a Surprins Multi Romani

DACIA Duster 3 stantat

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri la care compania DACIA lucreaza in momentul de fata, dupa cum prea bine stiti deja chiar si in baza informatiilor oficiale venite in legatura cu noile modele. DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar conform unor surse din presa franceza, se pare ca DACIA a pregatit un design cu totul surprinzator pentru noul model de SUV, ceva ce putini credeau ca ar fi posibil.

DACIA Duster 3, conform celor mai recente zvonuri, urmeaza sa aiba un nou design radical schimbat care il va face imposibil de confundat cu modelele care au fost lansate inaintea sa. Se pare ca DACIA Duster 3 urmeaza sa aiba un design care il pune undeva intre Bigster si un Land Rover, ceva ce nimeni nu credea ca ar fi posibil pentru o masina fabricata de catre cei de la DACIA, insa iata ca si acest lucru urmeaza sa fie posibil incepand cu aceasta serie.

DACIA Duster 3: Anunt Incredibil ce a Surprins Multi Romani

DACIA Duster 3 stantat fata
FOTO: L’Argus.

DACIA Duster 3 va avea elemente de caroserie care vor semana cu ele ale Bigster si Sandero 3, insa altele vor semana mai mult cu ceea ce vedem la Land Rover, si asta va face masina greu de confundat cu vreo alta. DACIA Duster 3 urmeaza sa aiba deasemenea si noul logo stantat pe caroserie, fara a mai fi aplicate embleme in fiecare locatie, astfel ca aici vedem o noua decizie menita sa imbunatateasca aspectul general pe care il au SUV-urile.

DACIA Duster 3 stantat lateral
FOTO: L’Argus.

DACIA Duster 3, dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, urmeaza sa aduca una dintre cele mai mari schimbari de pana acum pentru linia de SUV-uri romanesti, asa cum se intampla inclusiv cu Bigster. Desigur ca vor fi destule diferente intre DACIA Duster 3 si Bigster, inclusiv in ceea ce priveste numarul de locuri pentru pasageri, modelul mai mare urmand a putea gazdui si mai multe pentru transport, asa ca aici avem parte si de o veste grozava.

DACIA Duster 3 stantat spate
FOTO: L’Argus.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie prezentat in anul 2024 de catre cei de la DACIA, deci mai avem destul de asteptat pana in momentul in care noile masini vor fi dezvaluite in mod oficial.