Guvernul Romaniei: Obiectivul Principal in Pandemia Coronavirus

Guvernul Romaniei Obiectivul Principal Pandemia Coronavirus

Guvernul Romaniei a avut pana ala finalul lunii mai obiectivul de a vaccina nu mai putin de 5 milioane de romani impotriva Coronavirus, insa acest obiectiv s-a modificat din cauza lipsei de dorinta a oamenilor de a fi imunizati, iar acum obiectivul e depasirea pandemiei.

Guvernul Romaniei spune totusi ca indeplinirea acestui obiectiv implica si vaccinarea in numar mare a romanilor din toata tara impotriva Coronavirus, chiar daca deocamdata oamenii nu vor asta, iar tulpina indiana, delta, se raspandeste rapid prin Europa.

“Aceste targeturi au fost estimări făcute de specialiști pentru a atinge acea imunitate. Înainte de a ajunge la această cifră, avem rezultate. Depinde de noi să ne menținem acolo. Obiectivul meu nu este de a vaccina cât mai multe persoane, obiectivul meu este de a depăși pandemia. Iar pandemia o depășim prin vaccinare.

În România, astăzi, avem dozele de vaccin necesare să se vaccineze toată lumea, oricând, oriunde și fără programare. Guvernul a făcut tot ce era posibil pentru a avea o campanie de vaccinare de succes și pentru a reveni la normalitate. Astăzi am vizitat în județul Alba un centru de vaccinare mobil. Foarte bine organizat, rapid și ușor. Obiectivul nostru este de a depăși pandemia, iar pandemia o depășim prin vaccinare!”