Coronavirus: Vaccinarea in Biserica Incepe in Romania

Coronavirus Vaccinarea Biserica neagra Romania

Campania de vaccinare impotriva Coronavirus merge intr-o noua etapa acum, astfel ca vaccinarea in biserici va fi realizata pentru cei care sunt dornici, un prim eveniment urmand a avea loc la Biserica Neagra din Brasov, dar vor urma mai mult ca sigur si altele.

„Eveniment cu totul deosebit: vaccinare în Biserica Neagră din Brașov.
Evenimentul “Liber la biserică” de luni, 21 iunie, este o premieră în România, fiind pentru prima dată când o biserică își deschide porțile pentru a se amenaja în interiorul ei un centru de vaccinare.
Cei care vor veni să se vaccineze vor putea vizita gratuit Biserica Neagră și vor putea asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă susținute de cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și de studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania.
Alese mulțumiri Comunității Bisericii Negre pentru toată susținerea și deschiderea față de acest eveniment și față de întreaga campanie de vaccinare desfășurată în Brașov împreună cu Direcția de Sănătate Publică.
Sunt invitați la vaccinare în Biserica Neagră credincioșii și preoții brașoveni, indiferent de cult, precum și toți cei care încă nu s-au vaccinat. „