Telekom: Decizia Oficiala, ce Ofera Gratuit in Toata Romania

Telekom strainatate

Telekom isi mai surprinde clientii din Romania cu noi gratuitati grozave pe care le ofera pentru cei dornici sa le primeasca, si mai mult ca sigur sunt foarte multi cei care ar vrea sa le primeasca. Mai exact, cei de la Telekom vorbesc mai jos despre gadget-urile pe care le ofera clientilor din toata Romania daca ei sunt interesati sa foloseasca aplicatia MyAccount si sa beneficieze de functionalitatile pe care aceasta le pune la dispozitia lor.

Telekom le spune clientilor din toata Romania ca daca aleg sa isi reinnoiasca abonamentele prin aplicatia MyAccount, atunci intra automat in tragerea la sorti prin care sunt oferite gadget-uri Samsung si ASUS in fiecare luna. Aceasta promotie este cea pe care Telekom a anuntat-o acum cateva sapamani, si care are o varietate de premii oferite gratuit de catre grupul de telecomunicatii pentru clientii care folosesc aplicatia MyAccount pentru reinnoiri de abonamente, plati de facturi, etc.

Telekom: Decizia Oficiala, ce Ofera Gratuit in Toata Romania

Telekom vorbeste totusi in mesajul de mai jos despre reinnoirea abonamentelor pentru a putea castiga lunar telefoane Samsung GALAXY S21, tablete Samsung Galaxy Tab A7, Galaxy Watch Active sau un ASUS VivoBook. Telekom are premii extrem de interesante pentru clientii sai, dar acestea sunt oferite numai celor care se afla in ultimele 3 luni de abonament si decid sa faca o reinnoire in momentul de fata, restul neputand sa beneficieze de aceasta promotie daca au mai multe luni pana la expirarea abonamentului.

Telekom are in website-ul sau mult mai multe premii grozave care pot fi castigate in cadrul promotiilor sale de catre oricine este interesat de acest lucru, asa ca nu trebuie decat sa mergeti acolo si sa vedeti ce e oferit. Telekom are promotiile disponibile exclusiv pentru clientii sai si exclusiv pentru cei care folosesc aplicatia MyAccount, deci daca nu va incadrati in aceste categorii, atunci e improbabil sa va puteti bucura de promotiile acestea.

Telekom nu e singurul operator care are promotii de acest gen acum, asa ca daca folositi serviciile unei alte companii, ar trebui sa va uitati si la ele pentru a vedea daca exista ceva pentru voi.