BRD Romania: Anuntul Oficial Foarte Important pentru Clienti

BRD Romania drepturi

BRD Romania are un anunt oficial foarte important care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca le transmite ceva ce foarte multi dintre ei nu stiu in momentul de fata. Mai exact, cei de la BRD Romania le spun romanilor ca multumita noilor directive europene se pot bucura de beneficii noi pentru serviciile bancare pe care le contracteaza de la bancile din tara noastra, ceea ce vine ca o veste grozava pentru toti cei care au nevoie de ele.

BRD Romania este obligata sa implementeze o serie de schimbari foarte importante pentru toti clientii sai din toata Romania astfel incat ei sa se bucure de aceste modificari, si anunta ca a facut-o deja. Ca pare a acestor modificari, cei de la BRD Romania anunta faptul ca romanii pot face in toata Europa plati cu cardurile la fel de usor ca si cum ar face-o in tara noastra, ceva ce desigur ca ar trebui sa vina ca o veste excelenta pentru toata lumea.

BRD Romania: Anuntul Oficial Foarte Important pentru Clienti

BRD Romania spune deasemenea ca nu vor exista costuri suplimentare pentru romani in momentul in care vor dori sa faca o plata catre un comerciant din afara Romaniei, ceea ce se intampla uneori. Important este ca al nostru card sa fi fost emis in Romania, conform BRD Romania, sau o alta tara UE, iar asa avem acoperite inclusiv toate platile electronice de asigurarea de care se bucura in mod obisnuit tranzactiile de acest gen, ceea ce vine ca o veste grozava.

BRD Romania spune in final si ca toti oamenii care locuiesc in mod legal in Europa au dreptul sa aiba un cont bancar pentru a face plati electronice, deci indiferent unde aveti resedinta pe continent, puteti avea cont bancar. Toate aceste informatii vin de la BRD Romania ca parte a schimbarilor dintr-o directiva europeana care a intrat in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2021, iar in mod normal ele ar trebui sa se aplice pentru toate bancile acum.

BRD Romania are mai multe detalii despre aceste schimbari dispopnibile direct pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate detaliile necesare.