CEC Bank: Ultima Ora, Anuntul Oficial pentru Toti Clientii

CEC Bank sarbatoare

CEC Bank a publicat cu doar cateva zeci de minute in urma un anunt oficial de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva foarte important pentru ei. Mai exact, cei de la CEC Bank le transmit romanilor ce fel de program vor avea agentiile sale din toata tara in ziua de 21 iunie, a doua zi de Rusalii, ea fiind sarbatoare legala conform legislatiei in vigoare, astfel ca angajatii companiilor private, sau de stat, ar trebui sa fie liberi.

CEC Bank transmite prin mesajul sau oficial de ultima ora faptul ca respecta aceasta obligatie extrem de importanta care este impusa in toata tara, si de aici vine imapctul pentru clienti. Cei de la CEC Bank sustin ca in data de 21 iunie toate agentiile din tara noastra urmeaza sa fie inchise, o decizie pe care am vazut-o inclusiv la alte banci din tara noastra, deci nu e nimic surprinzator aici, dar asta inseamna ca nu veti mai putea merge la vreuna.

CEC Bank: Ultima Ora, Anuntul Oficial pentru Toti Clientii

CEC Bank spune ca vor ramane in continuare active sistemele sale online de internet si mobile banking, deci orice fel de probleme ar putea sa existe, ar trebui sa le puteti rezolva cu ajutorul lor. Cei de la CEC Bank mentin in functiune de fiecare data aceste sisteme pentru a ii ajuta pe clientii din toata tara sa isi poata administra macar conturile, sau sa faca diverse actiuni prin intermediul lor, dar desigur ca puteti face un set limitat de lucruri prin ele.

CEC Bank are cel mai probabil deasemenea disponibil activ inclusiv serviciul pentru relatii cu clientii, astfel ca daca apare vreo urgenta, ar trebui sa o puteti rezolva cu ajutorul lui in orice moment. Desigur ca si acolo exista un set limitat de lucruri pe care le puteti face, sau cel putin asta sustin cei de la CEC Bank in momentul de fata, asa ca nu trebuie sa aveti asteptari foarte mari in ceea ce priveste ajutorul de care puteti beneficia daca aveti nevoie de el.

CEC Bank va relua activitatea sa normala incepand cu data de 22 iunie, asa ca orice fel de probleme exista, ele ar trebui sa poata fi rezolvate incepand cu acea data.