Carrefour: Noile Electrocasnice cu Reduceri Mari in Romania

Carrefour runda

Carrefour surprinde din nou clientii din Romania cu noi electrocasnice care sunt in oferta cu reduceri mari pentru clientii din toata tara, si vorbim despre oferte speciale care sunt disponibile in mod oficial. Cei de la Carrefour stiu foarte bine cat de importante sunt pentru romani reducerile la electrocasnice, iar incepand de astazi este valabila cea de-a treia etapa a programului rabla pentru electrocasnice pentru toti cei care sunt dornici sa profite de program.

Carrefour a participat pana in momentul de fata la primele doua etape ale acestui program, iar acum continua si in etapa a treia, cand sunt oferite noi modele de electrocasnice cu reduceri speciale. Carrefour permite folosirea voucherelor programului rabla pentru electrocasnice pentru a cumpara produse mai ieftine din oricare dintre locatiile sale din Romania, si ar cam trebui sa profitati de aceasta promotie daca aveti unul disponibil chiar acum.

Carrefour: Noile Electrocasnice cu Reduceri Mari in Romania

Carrefour are o selectie speciala de produse care sunt disponibile pentru a fi cumparate cu aceste vouchere ale programului rabla, ele reducand preturile cu pana la 500 de LEI pentru diverse produse. Programul rabla impune limitarea tipurilor de electrocasnice pe care Carrefour le poate vinde cu reducerea pretului in baza voucherului oferit de catre autoritati, asa ca limitarile nu vin de la lantul de hypermarket-uri, ci de la Guvernul Romaniei.

Carrefour prezinta in cadrul website-ului sau toate ofertele care sunt disponibile chiar acum in Romania, iar daca vedeti vreun produs electrocasnic pe care il doriti, il puteti cumpara de acolo. Exista deasemenea si optiunea de a cumpara produsele electrocasnice direct din magazinele Carrefour din toata tara, voucherele din programul rabla putand fi folosite si in cadrul lor fara probleme, deci nu trebuie sa va ganditi ca nu veti avea acces la ele din vreun motiv, sau altul.

Carrefour nu e singurul lant de hypermarket-uri din Romania care are oferte de acest gen disponibile pentru toata lumea, deci ati putea sa va uitati si la altele pentru promotii bune.