iPhone: Avertizarea Apple pentru Milioane dintre Telefoane

iPhone Avertizarea Apple Milioane Telefoane

iPhone este cel mai popular model de telefon in momentul de fata, compania Apple avand sute de milioane de utilizatori in intreaga lume, iar pentru milioane dintre ei a emis o avertizare extrem de serioasa la care ei ar trebui sa fie foarte atenti.

iPhone are de zilele trecute o noua actualizare disponibila, iOS 12.5.4 fiind lansat pentru modelele compatibile in ideea de a rezolva o serie de foarte grave probleme de securitate pe care Apple le-a descoperit, si care trebuiau sa fie acoperite de catre companie.

iPhone este un telefon foarte popular cu utilizatorii vizati de catre hackeri in mod constant, iar vulnerabilitatile rezolvate pentru modelele vechi cu actualizarea iOS 12.5.4 au fost reparate deja in iOS 14.6 pentru modelele mai noi, cel putin partial, iOS 14.7 urmand a le rezolva pe celelalte.

Apple vrea sa le asigure tuturor utilizatorilor de telefoane iPhone doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba de folosirea dispozitivelor, dar si cel mai inalt nivel de securitate, astfel ca e important sa instalati actualizarile de acest gen in telefoanele voastre.

iOS 12.5.4 si iOS 14.6 rezolva vulnerabilitati critice pentru iPhone, si daca inca nu ati instalat vreuna dintre aceste doua versiuni, ar trebui sa o faceti chiar acum pentru a nu risca sa aveti telefoanele exploatate de catre hackeri fara sa stiti ce se intampla.