Kaufland: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit Romanilor de Azi

Kaufland eveniment

Kaufland are o noua surpriza uriasa pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuti ceva ce multi nu credeau ca vor mai primi, dar ceva de care foarte multi au nevoie cu siguranta. Mai exact, Kaufland a decis sa inceapa sa ofer bilete gratuite pentru festivalurile care se organizeaza in aceasta perioada, astfel ca daca zilele trecute vorbeam despre unul de la iasi, acum vorbim despre cele Nostalgia, care se desfasoara weekend-ul viitor.

Kaufland a decis ca romanii din toata tara ar trebui sa aiba posibilitatea de a primi in mod gratuit posibilitatea de a se mai si distra in aceasta perioada dificila, astfel ca ofera 250 de invitatii pentru evenimentul Nostalgia. Mai jos puteti vedea informatiile pe care Kaufland le ofera pentru clientii sai din toata tara, si puteti vedea cum anume va puteti inscrie pentru a castiga oricare dintre biletele care va ofera posibilitatea de a intra fara plata in acele locatii.

Kaufland: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit Romanilor de Azi

Kaufland le cere romanilor care vor sa participe la aceasta promotie sa lase la postarea de mai jos un comentariu cu o poza in care sunt reprezentati ei la cel mai recent eveniment la care au luat parte. Kaufland spune ca va alege castigatorii segmentat, pentru fiecare zi de eveniment, astfel ca acestia vor fi anuntati inainte de weekend-ul viitor cand este organizat evenimentul Nostalgia, si veti primi si biletele pana atunci pentru a putea intra.

Kaufland a inceput inca de acum cateva saptamani sa organizeze festivaluri de muzica pentru a-i readuce pe romani in locatiile favorite ascultand muzica de care sunt interesati. Acum vorbim despre fix acelasi lucru, Kaufland incercand sa le redea romanilor bucura de a participa la evenimente de acest gen, mai ales ca numarul noilor cazuri zilnice de Coronavirus este in continua scadere, deci teoretic evenimentele sunt mai sigure decat in mod obisnuit.

Kaufland ofera mai multe detalii despre concurs, si regulament, pe website-ul sau, asa ca ar fi bine sa intrati acolo pentru a afla toate detaliile legate de modul de participare, dar si de primire a premiilor.