WhatsApp: Truc Secret, ce Poti Face Acum in iPhone, Android

WhatsApp familiar

WhatsApp are un truc secret disponibil pentru telefoanele iPhone si Android in momentul de fata, iar foarte multa lume nu stie despre el pentru ca nu e tocmai usor de gasit, sau folosit. Mai exact, daca vrei sa primesti notificari personalizate de la anumite contacte in momentul in care acestea iti trimit mesaje, atunci poti face acest lucru prin aplicatia WhatsApp, chiar daca nu gasesti foarte usor functia care iti permite sa faci rapid acest lucru.

WhatsApp ofera posibilitatea de a personaliza notificarile pentru fiecare contact in parte direct din meniul prin care putem putem vedea pozele primite de acel contact, il putem bloca, si multe altele. In acea sectiune exista un meniul special in care putem selecta tonuri de apel predefinite pentru fiecare contact, sau putem crea tonuri personalizate in iPhone si Android, aplicatia WhatsApp fiind gandita pentru a ne oferi o functionalitate cat mai variata.

WhatsApp: Truc Secret, ce Poti Face Acum in iPhone, Android

WhatsApp familiar notificari

WhatsApp stie foarte bine ca utilizatorii au nevoie de cat mai multe optiuni pentru a se putea bucura de aplicatie asa cum trebuie, mai ales ca alte platforme de mesagerie au functii similare disponibile. Multumita acestui truc secret din aplicatia WhatsApp puteti afla foarte rapid care dintre contactele voastre va trimit mesaje, sau va suna, astfel ca nu va trebui sa va mai intrebati de la cine a venit un mesaj, sau altul, in momentul in care vin notificarile.

WhatsApp ofera totusi un set limitat de optiuni de personalizare, in comapratie cu alte aplicatii de mesagerie care sunt disponibile in momentul de fata, astfel ca trebuie sa aveti si acest lucru in vedere. WhatsApp lucreaza in mod constant si la alte functii noi pe care sa le implementeze pentru utilizatorii sai din intreaga lume, asa ca daca nu aveti acum ceva care sa va indeplineasca toate rigorile, atunci mai mult ca sigur veti avea in viitor.

WhatsApp ofera si mai multe functii grozave pentru toata lumea, dar trebuie sa le cautati si sa le descoperiti direct din aplicatie pentru a va putea folosi de ele cand aveti nevoie.