Android: Decizia Google pentru Telefoane care Uimeste Total

Android gasire

Android are dezvaluita astazi o decizie surprinzatoare pe care compania Google a luat-o pentru telefoanele din intreaga lume, si e una despre care ar fi bine sa stii in momentul de fata pentru ca te vizeaza. Mai exact, cei de la Google au dorinta de a le oferi clientilor din intreaga lume posibilitatea de a se bucura de un sistem similar celui Find My, dezvoltat de catre Apple pentru propriile produse, doar ca el va fi oferit pentru cele care ruleaza Android.

Android nu are deocamdata ceva similar oferit de catre compania Google, sau cel putin nu sub forma unei retele atat de extinse precum este cea Find My, asa ca decizia de a dezvolta un asemenea sistem vine ca o surpriza buna. Cei de la Google sunt constienti de faptul ca reteaua Find My facuta de catre compania Apple e una extrem de buna si poate ajuta la extinderea serviciilor si a produselor care sunt oferite, asa ca lucreaza la una proprie, conform unei descoperiri recente.

Android: Decizia Google pentru Telefoane care Uimeste Total

Android ar putea avea, multumita unei asemenea initiative, lansate produse precum AirTags, care se folosesc de reteaua Find My a celor de la Apple pentru a putea fi descoperite daca sunt pierdute. Google deocamdata nu poate face ceva similar cu sistemul celor de la Apple pentru ca Android nu are o retea atat de vasta de dispozitive interconectate care se pot gasi unele pe altele, insa lucrurile urmeaza sa se schimbe substantial in viitorul apropiat.

Android ar urma sa aiba totul implementat prin intermediul Google Play Services, astfel ca utilizatorii de telefoane vor putea sa-si gaseasca mai usor propriile dispozitive, dar sa ajute si la descoperirea altora. Avand in vedere ca exista peste 3 miliarde de terminale Android active in intreaga lume in momentul de fata, ideea celor de la Google este una extrem de buna, si mai mult ca sigur poate ajuta la lansarea unor sisteme avansate in viitorul nu foarte indepartat.

Android are deocamdata doar testata aceasta schimbare majora pe care Google vrea sa o faca, insa nu se stie de cat timp va fi in mod efectiv disponibil pentru ca ea sa ajunga la noi.