Orange: Milioane de Clienti Vizati Oficial de un Nou Anunt

Orange solicitari

Orange este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, dupa cum prea bine stiti deja, iar asta in conditiile in care vorbim despre o companie care are peste 10 milioane de abonati activi in momentul de fata. Orange stie foarte bine ca abonatilor sai trebuie sa le ofere in mod constant noutati importante de care sa se bucure, astfel ca pentru toti dintre ei are si un mesaj important care ii anunta in legatura cu ceva ce foarte multi nici macar nu stiu ca pot sa faca, sau sa ceara, acum.

Orange vrea sa ii ajute pe clientii sai din toata tara sa ajunga sa vada orice filme pe care le doresc, astfel ca in platforma sa de streaming video Orange TV Go exista optiunea de a cere includerea unor productii. Cei de la Orange explica mai jos cum functioneaza aceasta procedura, si cum pot face abonatii din toata Romania cereri pentru includerea anumitor filme in libraria de continut care este accesibila din toata tara pe baza de nume de utilizator.

Orange: Milioane de Clienti Vizati Oficial de un Nou Anunt

Orange le spune clientilor din toata Romania faptul ca pot face cererile pentru adaugarea de filme in biblioteca de continut direct de pe website-ul sau, ele fiind analizate de catre angajatii operatorului. Dupa ce aceste cereri sunt analizate, daca angajatii Orange, se ia o decizie cu privire la includerea, sau nu, a filmelor cerute de catre clienti, iar daca se raspunde pozitiv, atunci filmele sunt incluse in biblioteca Movie Go Unlimited pentru utilizatori.

Orange explica mai sus cat de simplu se face toata aceasta procedura pentru ca in final clientii sa aiba parte de posibilitatea de a vedea filmele pe care le doresc fara sa mearga la alte platforme. Desigur ca Orange nu spune si cat dureaza din momentul in care un abonat cere un anumit filme si pana in momentul in care acesta este aprobat si adaugat, dar probabil ca este vorba despre o perioada destul de lunga de timp, asa ca e bine sa fiti pregatiti pentru asta.

Orange ofera pe website-ul sau mai multe detalii despre platforma sa de streaming video la cerere, asa ca puteti intra pe ea pentru a afla mai multe informatii despre ceea ce se intampla.