LIDL Romania: OFICIAL, ce Primesc Gratuit Romanii de Astazi

LIDL Romania cheie

LIDL Romania are un anunt oficial foarte important pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit ceva de care mai mult ca sigur foarte multi dintre ei se vor bucura. In aceasta perioada cei de la LIDL Romania desfasoara o promotie speciala care are in centru o emisiune de gatit, iar pentru a-i atrage pe romani la ea a decis sa ofere gratuit pentru fiecare episod cate 5 vouchere in valoare de 250 de LEI fiecare pentru clienti.

LIDL Romania desfasoara de ceva vreme aceasta promotie speciala pentru a le oferi gratuit clientilor din Romania aceste beneficii substantiale, si vorbim despre ceva ce nu e disponibil chiar oricand. LIDL Romania ofera gratuit cate 5 vouchere de cumparaturi in valoare de 250 de LEI fiecare o data pe luna cand lanseaza fiecare episod nou, astfel ca ele nu sunt disponibile chiar atat de deps precum si-ar dori toata lumea, dar macar e disponibil ceva.

LIDL Romania: OFICIAL, ce Primesc Gratuit Romanii de Astazi

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara ca pentru a participa la acest concurs sa gaseasca cheia din fiecare episod, si sa rezolve fiecare puzzle pe care il ofera impreuna cu acestea. Daca rezolvati puzzle-urile, cei de la LIDL Romania va confirma inscrierea pentru a participa la acest concurs, iar in final aveti sansa de a castiga voucherele de 250 de LEI fiecare pe care lantul de supermarket-uri le ofera pentru oricine e interesat sa le castige.

LIDL Romania le permite oricaror clienti sa foloseasca aceste vouchere pentru orice fel de cumparaturi pentru produsele care sunt disponibile in magazinele sale din toata Romania. Avand in vedere ca nu exista limitari din acest punct de vedere, vorbim despre vouchere foarte utile pentru toti clientii LIDL Romania care sunt dornici sa isi faca cumparaturi pentru produsele pe care le doresc cu adevarat, si nu trebuie sa faceti nimic pentru asta.

LIDL Romania va termina la un moment dat aceasta promotie, asa ca daca inca nu ati profitat de tot ceea ce este disponibil, atunci poate ca ar fi cazul sa o faceti cat inca mai este disponibila.