DACIA Duster 3: Vestea foarte Proasta pentru Noile Modele

DACIA Duster 3 indecis

DACIA Duster 3 este acum in plin proces de dezvoltare la compania DACIA, iar asta in conditiile in care masina se afla la foarte mare distanta de lansare, dar compania a confirmat oficial noul SUV. DACIA Duster 3 va reprezenta o foarte mare schimbare de directie pentru cei de la DACIA in momentul de fata, iar asta pentru ca va veni cu un design complet nou, impreuna cu foarte multe alte modificari pentru interior, dar si componentele in baza carora va functiona.

DACIA Duster 3 va avea atat de multe schimbari incat va fi de nerecunoscut in comparatie cu modelele actuale, insa din pacate exista totusi si o veste foarte proasta pentru cei care-l asteapta. Mai exact, in ciuda tuturor noutatilor pe care DACIA Duster 3 le are anuntate de catre diverse zvonuri, deocamdata cei de la DACIA n-au luat vreo decizie oficiala cu privire la posibila lansare a unui model care sa aiba si o versiune hibrida, desi Logan 2022 va avea una.

DACIA Duster 3: Vestea foarte Proasta pentru Noile Modele

DACIA Duster 3 nu are inca confirmata vreo versiune hibrid desi este facuta pe platforma CMF-B, la fel ca Logan 2022, care va fi lansata intr-o asemenea versiune, dar nu are confirmata nici motorizarea 4×4 deocamdata. Cei de la Renault au spus ca sunt in cautarea unor solutii pentru lansarea unei motorizari 4×4 pentru DACIA Duster 3, si probabil ca vor cauta solutii pentru a lansa inclusiv o versiune hibrid, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam.

DACIA Duster 3 are sanse mici de a fi lansata intr-o versiune hibrid in momentul in care modelele principale vor fi lansate, asa ca e bine sa nu existe asteptari mari in ceea ce priveste posibila oferire intr-un asemenea mod. Este mult mai logic sa ne asteptam la faptul ca DACIA Duster 3 va fi oferita initial in versiuni doar pe benzina, iar o versiune hibrid sa fie disponibila la cel putin un an distanta, iar asta pentru ca va fi si mai greu de produs.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata undeva prin 2024 de catre cei de la DACIA, asa ca ramane doar sa avem rabdare ca toate noutatile sa fie disponibile pentru noi.