Windows 11: Primul Video si Decizia Luata pentru Windows 10

Windows 11 este in mod oficial sistemul de operare care va inlocui Windows 10 la multi ani dupa ce aceasta versiune a fost lansata, si actualizata in mod constant de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume. Windows 11 este prezentat astazi intr-un clip video care ne dezvaluie cum va arata in comparatie cu Windows 10, sistemul de operare pe care il va inlocui in momentul in care va fi lansat, si acest eveniment nu e chiar atat de departe.

Windows 11 incepe sa semene tot mai mult cu macOS multumita acestor leak-uri, astfel ca avem parte in clipul video de mai sus de o dezvaluire foarte interesanta cu privire la ceea ce va veni nou. Puteti vedea chiar din primele imagini ca Microsoft pare sa se fi inspirat intr-un final de la macOS pentru Windows 11, si aduce unele dintre schimbarile pe care utilizatorii Windows 10 le-au cerut de foarte multa vreme de la utilizatori, ceea ce vine ca o veste excelenta pentru noi.

Windows 11: Primul Video si Decizia Luata pentru Windows 10

Windows 11 are foarte multe optimizari bune facute de catre Microsoft, dar si unele functii eliminate in comparatie cu Windows 10, deci e posibil ca nu toata lumea sa fie chiar atat de multumita de ceea ce vine nou acum. Windows 11 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare la compania Microsoft, americanii spunand ca Windows 10 va mai beneficia de suport doar pana in 2025, dupa care se va renunta la sustinerea sa, definitiv.

Windows 11 nu are inca o data de lansare anuntata, insa pe 14 octombrie 2025 va fi oprit suportul pentru Windows 10, deci probabil vom avea deja cativa ani buni de upgrade pana atunci. Foarte multa lume va avea timp sa se lamureasca in legatura cu viabilitate Windows 11 ca inlocuitor pentru Windows 10 pana in acel punct, iar cei care nu vor fi convinsi vor fi obligati oricum sa faca upgrade, sau sa ramana fara actualizari de la Microsoft.

Windows 11 va fi lansat ca un upgrade gratuit pentru cei care au platit pentru Windows 10, sau versiuni mai vechi, insa vor exista desigur si unele limitari pentru sistemul de operare.