WhatsApp: iPhone si Android au acest Truc Secret Disponibil

WhatsApp pachete

WhatsApp este o aplicatie folosita de miliarde de oameni din intreaga lume, ea fiind prezenta in telefoanele iPhone si Android ale foarte multor oameni, iar asta pentru ca ofera si foarte multe functii grozave. Printre toate aceste functii grozave se regaseste si un truc secret despre care nu ai stiut pana acum pentru ca WhatsApp nu il promovaza chiar atat de activ deocamdata, dar probabil ca o va face pentru ca el mai mult ca sigur se va dovedi a fi popular.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate fara sa le spuna in prealabil celor cu telefoane iPhone si Android exact ce vor primi, insa puteti vedea in imaginea de mai sus ca schimbarea este deja disponibila pentru unii. Mai exact, vorbim despre o noua functie speciala pentru iPhone si Android care va permite partajarea stickerelor pe care le putem accesa prin intermediul WhatsApp, ceva ce pana acum nu a fost vreodata posibil pentru utilizatorii platformei.

WhatsApp: iPhone si Android au acest Truc Secret Disponibil

WhatsApp pachete stickere retrimitere

WhatsApp are implementat butonul pentru partajarea stickerelor in partea dreapta a bannerului prin care sunt prezentate acestea pentru utilizatorii care au telefoane iPhone si Android, deci le putem trimite foarte rapid mai departe. In a doua poza puteti vedea si cum arata un pachet de stickere care ne-a fost partajat, iar aici este foarte important link-ul prin care il putem accesa pentru instalare, iar asta pentru ca el este disponibil exclusiv pentru cei de la WhatsApp.

WhatsApp pachete stickere primite

WhatsApp a implementat o functie foarte utila pentru foarte multa lume acum, dar din pacate ea ar putea fi si o metoda prin care s-ar putea raspandi foarte mult malware. Mai mult ca sigur vor incerca unii sa se foloseasca de acest sistem pentru a pacali oamenii sa instaleze malware in iPhone si Android, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce primiti de la diverse persoane pentru a nu risca sa aveti telefoanele infectate de hackeri.

WhatsApp distribuie incet aceasta functie noua in iPhone si Android in momentul de fata, deci daca inca nu o vedeti in aplicatia voastra, trebuie sa mai aveti rabdare pana cand va aparea.