DIGI Romania: Anunt Oficial, Decizia pentru Clientii Romani

DIGI Romania explorare

DIGI Romania bucura milioane de clienti din toata Romania cu un anunt oficial foarte important despre care toti ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca el le aduce posibilitatea de a primi ceva ce multi apreciaza. Mai exact, cei de la DIGI Romania au anuntat in mod oficial faptul ca isi continua parteneriatul cu cei de la Viasat, astfel ca toate canalele de televiziune ale Viasat World vor fi disponibile in continuare in reteaua sa de distributie TV.

DIGI Romania a anuntat aceasta decizie importanta pentru toti cei care ii folosesc serviciile in momentul de fata, iar asta pentru ca beneficiul este accesibil pentru milioane dintre ei. DIGI Romania va continua sa transmita Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, Epic Drama si TV1000 Balkan, toate aceste canale de televiziune fiind disponibile atat pentru abonatii care au abonamente de televiziune, cat si pentru cei care folosesc DIGI Online acum.

DIGI Romania: Anunt Oficial, Decizia pentru Clientii Romani

DIGI Romania este primul partener al celor de la Viasat in Romania, in 2004 incepand colaborarea cu grupul international pentru a retransmite canalele in toata tara, iar asta nu se va opri prea curand. Cei de la Viasat au o serie de emisiuni si seriale interesante pe care le retransmit pentru romani ca parte a parteneriatelor care sunt disponibile in tara noastra, insa nu doar cand vine vorba despre cei de la DIGI Romania, ci si in cazul restului romanilor cu abonamente de televiziune.

DIGI Romania este unul dintre principalii furnizori de servicii de televiziune in Romania, fiind intr-o concurenta foarte serioasa cu restul grupurilor de telecomunicatii in momentul de fata. Asta desigur ca e normal din moment ce piata din Romania nu e una uriasa, iar oferta la principalele grupuri de telecomunicatii este redusa, insa DIGI Romania are preturi mici si servicii complementare care in unele cazuri sunt net superioare fata de cele ale concurentei, a se vedea internetul.

DIGI Romania are mai multe detalii despre prelungirea acestui parteneriat cu Viasat disponibile chiar pe website-ul sau pentru toti cei care sunt interesati sa afle mai multe detalii.