Netflix: Milioane de Abonati Nu stiu de Acest Truc Secret

Netflix dublare

Netflix are milioane peste milioane de abonati in intreaga lume, ei putand sa urmareasca miile de filme, seriale, documentare, si nu numai, din platforma, iar pentru ei exista un truc secret despre care multi nu stiu. Mai exact, Netflix le ofera oamenilor posibilitatea de a seta limba preferata in care vor sa asculte continutul care este disponibil in platforma pentru ei, si asta inseamna ca indiferent in ce limba e facuta pelicula, voi puteti asculta totul in limba dorita.

Netflix a implementat aceasta functionalitate speciala pentru abonatii sai din toata lumea in ideea de a le imbunatati experienta de utilizare cand urmaresc tot continutul disponibil oricand. Desigur ca Netflix nu ofera optiunea de a asculta fluxul audio al filmelor si serialelor in limba romana, dar puteti sa alegeti, engleza, franceza, spaniola, sau alte limbi in cazul in care vreti sa auziti totul doar in aceste limbi, mai ales daca traiti in afara Romaniei, sau vreti sa invatati mai bine o limba straina.

Netflix: Milioane de Abonati Nu stiu de Acest Truc Secret

Netflix a implementat aceasta schimbare in principal pentru utilizatorii din afara Romaniei care nu inteleg limba engleza, iar asta pentru ca ei pot asculta dublarile facute pentru filme si seriale in limbile lor native. Chiar daca functia poate parea inutila pentru multi romani, exista totusi o utilitate foarte mare pentru cei din strainatate, si chiar pentru unii dintre noi care vor sa invete mai bine o limba straina, ceea ce pana la urma este o veste grozava pentru noi toti.

Netflix ofera de ceva vreme filme si seriale dublate in diverse limbi, iar asta pentru ca in afara Romaniei aceasta practica este una uzuala, chiar daca e ceva ce denatureaza calitatea productiilor. In ciuda acestui lucru, Netflix ofera dublari pentru filme si seriale oriunde pe glob, iar daca vreti sa vedeti un film intr-o limba pe care nu o cunoasteti, puteti seta ca Netflix sa ofere dublarea automata pentru o limba pe care o intelegeti, astfel incat sa urmariti continutul.

Netflix ofera posibilitatea de a seta automat limba in care ascultati filmele si serialele din meniul de setari care poate fi accesat de pe calculator/laptop, cat si din aplicatia sa pentru telefoane si tablete.