Orange: Mai e Gratuit pentru Clienti in Aceste Ultime Zile

Orange sport

Orange inca nu a incheiat o promotie speciala pentru clientii din toata Romania, si mai are catega zile in care inca ne mai ofera posibilitatea de a ne bucura gratuit de ceva ce rar va mai veni. Orange a anuntat acum peste doua luni o noua promotie speciala prin care ne ofera posibilitatea de a castiga sute de telefoane, bratari de fitness si bani, in aceasta pagina fiind listate toate informatiile despre care trebuie sa stim in legatura cu aceasta promotie speciala.

Orange a decis ca ea se desfasoara doar pentru inca doar cateva zile inainte de a se incheia, si nu se stie cand anume va mai avea grupul de telecomunicatii o promotie similara. Oferta pe care Orange o are disponibila in momentul de fata in Romania ne permite sa castigam sute de premii daca activam sau reincarcam o cartela cu o optiune de minim 5 euro, astfel ca in alte conditii nu veti putea participa si avea sansa de a primi gratuit premiile.

Orange: Mai e Gratuit pentru Clienti in Aceste Ultime Zile

Orange spune ca le ofera clientilor din toata Romania inclusiv 50 GB bonus la cartelele prepay daca decid sa profite de aceasta promotie speciala, asa ca e bine sa aveti si acest lucru in vedere daca vreti sa participati. Desigur ca exista concurenta foarte mare pentru ca exista multi clienti Orange care se pot inscrie in aceasta promotie, deci trebuie sa aveti inclusiv acest lucru in vedere in momentul in care decideti sa participati pentru a castiga gratuit gadget-urile.

Orange are aceasta promotie exclusiv pentru clientii sai din Romania, deci daca nu sunteti unul, nu veti putea castiga absolut nimic din ceea ce operatorul ofera gratuit, dar desigur ca exista si alte concursuri disponibile. Ele nu au premii la fel de bune, cei de la Orange limitandu-se in a oferi premii grozave doar pentru anumite tipuri de concursuri, iar pe 30 iunie se va incheia acesta.

Orange ar mai putea pregati si alte promotii grozave in viitorul apropiat, asa ca trebuie doar sa asteptati sa vedeti ce anume va mai anunta operatorul de telecomunicatii pentru romani.