Coronavirus: Cati Romani s-au Vaccinat in Biserica in Primul Eveniment

Coronavirus Romani Vaccinat Biserica

In weekend v-am spus ca in Romania are loc o premiera in materie de vaccinare impotriva Coronavirus, primul eveniment dintr-o biserica fiind organizat, astfel ca la Biserica Neagra s-au vaccinat 264 de persoane, ceea ce reprezinta un inceput bun pentru aceasta initiativa.

Campania de vaccinare impotriva Coronavirus are nevoie de evenimente de acest gen pentru ca mai multi oameni sa fie convinsi sa se vaccinze, iar autoritatile isi dau toata silinta pentru a realiza acest lucru, asa ca in urmatoarele saptamani ar trebui sa vedem schimbari mari.

“264 de persoane vaccinate în Biserica Neagră din Brașov
Evenimentul “Liber la biserică” s-a încheiat astăzi cu 264 de persoane vaccinate împotriva COVID-19.
Un eveniment cu totul unic, fiind pentru prima dată când o biserică își deschide porțile pentru a se amenaja în interiorul ei un centru de vaccinare.
Cei care s-au vaccinat au putut vizita gratuit Biserica Neagră și au putut asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă susținute de cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și de studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania.
Alese mulțumiri Comunității Bisericii Negre pentru toată susținerea și deschiderea față de acest eveniment și față de întreaga campanie de vaccinare desfășurată în Brașov împreună cu Direcția de Sănătate Publică.”