Vodafone: Anuntul Oficial ce Surprinde Abonatii din Romania

Vodafone suplimentar

Vodafone are un anunt oficial surpriza pentru abonatii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care grupul de telecomunicatii vrea sa le ofere cea mai buna experienta pentru serviciile pe care le ofera. In aceasta idee, cei de la Vodafone au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia de extra reducere la produsele LG pe care Flanco le vinde in aceasta pagina in Romania in perioada urmatoare.

Vodafone are peste 9 milioane de clienti in toata tara, cifra fiind in crestere in fiecare trimestru fiscal, dar de aceasta surpriza grozava oricine poate profita in momentul de fata. Vodafone ofera aceasta promotie speciala prin intermediul Vodafone Club, deci doar daca aveti un cont acolo veti putea beneficia de extra reducerea care este oferita impreuna cu Flanco la produsele LG si se pare ca toate cele vandute de magazin intra in oferta.

Vodafone: Anuntul Oficial ce Surprinde Abonatii din Romania

Vodafone spune ca extra reducerea de care pot profita clientii sai la Flanco este de 15%, adica oricare dintre produsele LG vandute de catre magazin este redus suplimentar cu aceasta valoare. Chiar daca produsele LG pe care Flanco le vinde acum au reducere deja, multumita ofertei care vin de la Vodafone, se aplica o reducere suplimentara de 15% la pretul deja redus, astfel ca in final puteti beneficia de preturi neasteptat de mici pentru unele produse.

Vodafone nu e al prima colaborare cu Flanco in ceea ce priveste reducerile de care pot beneficia clientii sai, insa aceasta este una dintre cele mai recente, si una dintre cele mai interesante de pana acum. Desigur ca promotia este una disponibila pentru o perioada limitata de timp, deci daca sunteti client al Vodafone, va trebui sa profitati rapid de oferte pentru a va cumpara produsele dorite, altfel s-ar putea sa regretati ca ati ratat aceasta ocazie speciala in acest moment.

Vodafone mai are si multe alte promotii extrem de interesante disponibile in cadrul Vodafone Club, iar prin aplicatia MyVodafone le puteti vedea pe toate de pe telefoanele voastre.