WhatsApp: Uriasa Schimbare Secreta pentru iPhone si Android

WhatsApp deschidere

WhatsApp are o uriasa schimbare facuta in secret pentru iPhone si Android, aplicatia de mesagerie avand-o dezvaluita pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume chiar acum. Vorbim despre o schimbare menira sa faca WhatsApp o aplicatie mult mai utila pentru toti cei care o folosesc in mod regulat, iar asta si pentru ca oamenii cer de foarte multa vreme aceasta modificare, dar compania americana a decis ca abia acum trebuie sa fie oferita.

WhatsApp a decis in sfarsit sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume o noua functie speciala care le ofera posibilitatea de a trimite poze si clipuri video care dispar imediat dupa ce sunt deschise. Mai jos puteti vedea cum arata aceasta noua functie speciala la care lucreaza WhatsApp, ea urmand a afisa numarul de persoane care au deschis o poza, sau un video, intr-un grup, dar si de cate ori mai poate fi deschisa de catre cei care n-au accesat-o.

WhatsApp: Uriasa Schimbare Secreta pentru iPhone si Android

whatsapp deschidere poze video

WhatsApp va avea deasemenea implementata o functionalitate speciala care ne va permite sa vedem si daca una dintre pozele, sau unul dintre clipurile video, trimise au fost, sau nu, accesate de catre recipient. Practic, WhatsApp a implementat totul intr-un asemenea mod incat sa avem si o evidenta clara asupra felului in care s-a interactionat cu pozele, sau clipurile video, pe care le-am trimis, astfel ca vom sti daca persoanele care ar fi trebuit sa le vada le-au si vazut.

whatsapp deschidere confirmare poze video

WhatsApp preia aceasta functionalitate din Snapchat, dar de acolo au luat-o inclusiv Facebook si alte companii, astfel ca nu vorbim despre vreo premiera, ci doar despre o functie care ajunge intr-un final. Cat de utila, sau nu, va fi aceasta functie ramane de vazut, insa cei de la WhatsApp vor totusi sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume doar cea mai buna experienta posibila pentru folosirea platforme de mesagerie, si aceasta e una dintre metodele prin care vrea sa faca asta.

WhatsApp va anunta in mod oficial aceasta noua functie atunci cand ea va fi pregatita pentru a fi lansata in mod oficial, asa ca nu mai avem decat de asteptat pentru ca ea sa fie dezvaluita si in mod oficial.