BRD Romania: Problema Mare care Inca Enerveaza Multi Clienti

BRD Romania achitare

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu peste 2 milioane de clienti care-i folosesc serviciile in momentul de fata, iar din pacate pentru unii dintre ei inca exista o problema care ii supara. Mai exact cei de la BRD Romania nu au decis inca sa le permita si clientilor care au carduri VISA sa isi inroleze cardurile in Apple Pay si Google Pay pentru a putea face plati cu telefonul, sau chiar plati online, pe website-urile care permit acest lucru.

BRD Romania a surprins foarte multa lume cand a decis intr-un final sa le ofere clientilor sai posibilitatea de a isi inrola cardurile in sistemele altor companii pentru a putea face plati cu telefonul. Apple Pay este disponibil pentru clientii BRD Romania de mai bine de un an de zile, in timp ce Google Pay este oferit de doar cateva luni, ele acoperind utilizatorii de telefoane iPhone si Android in momentul de fata, dar din pacate intr-un mod limitat.

BRD Romania: Problema Mare care Inca Enerveaza Multi Clienti

BRD Romania permite doar inrolarea cardurilor Mastercard in aceste sisteme de plati cu telefonul, in timp ce pentru cardurile VISA nu este permisa deocamdata inrolarea, ceva ce supara destul de multa lume. De ce a luat BRD Romania aceasta decizie nu a fost explicat in detaliu, dar cel mai probabil exista mai multi clienti cu carduri Mastercard decat VISA, altfel n-ar avea vreo logica sa nu fie oferita posibilitatea de inrolare si pentru aceste carduri in sisteme.

BRD Romania a fost una dintre ultimele banci care a ales sa ofere Apple Pay pentru clientii sai, in timp ce in cazul Google Pay a surprins cu rapiditatea cu care a implementat sistemul, fiind cu putin in urma altor banci. Avand in vedere ca BRD Romania a fost printre ultimele banci care nu avea sisteme de plata cu telefonul pentru Android, oferirea Google Pay a venit ca o veste grozava, insa nu toti clientii BRD Romania au fost multumiti pentru ca daca n-au Mastercard, nu-l pot folosi.

BRD Romania nu a anuntat pana in momentul de fata cand anume vrea sa ofere si posibilitatea de inrolare a cardurilor VISA in Apple Pay si Google Pay, dar probabil ca o va face la un moment dat in viitor.