EURO 2020: Iata Primele 8 Echipe Calificate deja in Optimi

EURO 2020 8 Echipe Calificate Optimi

EURO 2020 continua in aceste zile cu o multitudine de meciuri care au loc zilnic, fiind stabilite acum si echipele care ajung in faza optimilor, iar in baza partidelor care au avut loc deja, iata ca avem si primele 8 echipe calificate in urmatoarea faza a competitiei.

EURO 2020 are deja primele 8 echipe calificate in faza optimilor de finala multumita incheierii meciurilor din grupele in care acestea fac parte, insa desigur ca abia dupa ce se vor termina toate meciurile din grupe vom sti clar componenta finala a urmatoarei faze a Campionatului European de Fotbal 2020.

EURO 2020 are deja calificate in faza optimilor echipele nationale de fotbal din Olanda, Italia, Tara Galilor, Austria, Danemarca, Belgia, Croatia si Anglia, unele dintre ele avand deja stabilite meciurile in care se vor infrunta in faza eliminatorie a competitiei.

EURO 2020 va avea vineri finalul fazei grupelor, iar de sambata vor incepe meciurile din faza optimilor de finala, iar Tara Galilor – Danemarca si Italia – Austria vor fi primele meciuri care se vor desfasura atunci, acestea fiind si singurele cunoscute in momentul de fata.

EURO 2020 va continua cu meciuri din faza grupelor pana marti, astfel ca duminica vor evolua Olanda si Belgia impotriva urmatoarelor echipe care se vor valifica, iar luni si marti Croatia si Anglia isi vor intalni contracandidatele care se vor califica in zilele urmatoare.